Super masina, arata demential , super super , felicitari pentru munca si pasiunea depusa , e tareee , bravo !
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
esti nebun!Last edited by valeriuciprian; 24 October 2010, 22:05.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postschmidt de 16 9j toate ,mi-e dor de tine cosmine ...azi am fost la intalnire ,dar parca lipsea ceva....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
Foarte misto asa joasa, cate spire ai taiat din arcuri? Criminala prima poza, zici ca e masina de mafie. Am citit ultimile doua pagini de cand ai luat jantele si era mai inalta dar n-am vazut nimic concret..ora.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostFoarte misto asa joasa, cate spire ai taiat din arcuri? Criminala prima poza, zici ca e masina de mafie. Am citit ultimile doua pagini de cand ai luat jantele si era mai inalta dar n-am vazut nimic concret..ora.
Originally posted by B-53-SDP View PostSa stapanesti sanatos jantele arata foarte bine masina cu ele.
Sa le invarti multi km fara incidente.
Originally posted by cristi_timidu View Postnu stiu cum sunt altii dar mie imi plac la nebunie pragurile ...... foarte reusite.
acu ceva ani strazile erau praf prin craiova dar dupa garda imi dau seama ca acum totul e frumos.
Comment
-
Gogule..asa mai vii de acasa....asa lasat...imi place cum arata....
p.s.....sa-ti ancorezi rinichii daca mai tai o spirasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment