Originally posted by alin_ti_1031
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Originally posted by SirNeneacam cat costa tot ce zici u mai sus ???
Originally posted by alin_ti_1031pai pielea naturala 100% a cumparat-o tataemeo din bulgaria acum multi ani... iar de restul se ocupa un prieten tapiser...deci mai mult de cateva beri nu ma costa.......Last edited by andrei; 22 November 2007, 21:36.
Comment
-
Ultima vreme am fost aglomerat cu bacalaureatul ,inscrierea la facultate...M-am si angajat intre timp...Si nu prea am avut timp de masina,dar acum a venit timpul si pt ea
Osa ma apuc de modificari prima va fi suspensia,inca nu sunt hotarat daca sa cumpar doar arcuri sau sa iau si telescoape...Mi-e sa nu fac masina prea rigida deoarece viitoarele cauciucuri vor avea garda de 35 sau 40(maxim)
In momentul de fata asa arata masinaAttached Files
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View PostMi-am pus si eu filtru...Dar inca nu i-am facut poze deoarece nu e terminat...Attached Files
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postmai am ceva de munca la el dar am pus niste poze ca sa va faceti o idee
Comment
-
Originally posted by tyger_eye04 View PostFrumoasa masina si interesanta modificare, sa ai parte de ea
Comment
-
ultima vreme nu prea am mai postat pe aici... intre timp am adaugat ''putin'' bass am mai insonorizat pe la ea pe ici pe colo...si cam atat...am pun un clip sa va faceti o idee
http://www.youtube.com/watch?v=hppi3...e=channel_page sa dati pe HQ ;)Last edited by alin_ti_1031; 25 March 2009, 12:58.
Comment
-
multumesc mult! ..in portbagaj am facut destule modificari...de la o incinta acordata la 30hz ....pana la placarea cu pal a spatarului de la bancheta spate....acum sunt multumit de ce a iesit...oricum e ceva decent si recunosc ca nu-mi trebuie mai mult ...momentan...Dupa ce fac si restul masinii ,poate un 1000rms la 1 ohm...dar pana atunci mai este mult...Last edited by Cezar; 12 May 2009, 00:18.
Comment
-
acelasi nivel de echipare ca si al meu, doar ca difera anul fabricatiei. zi-mi si mie de unde ai luat mocheta aia si cum ai facut schita ca sa o tai sa se imbine sub consola?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment