If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in primele poze arata ca un logan obisnuit, incet incet a prins forma si iti sare in ochi fara sa vrei. frumos, subtil si cu bun gust. imi place foarte mult ca ai colantat portiunea de la bara spate din dreptul numarului, dar ar fi complet si cu plafonul colantat (aveam si eu ideea asta, chiar asteptam sa vad la cineva pe viu). sa ai girja de ea si fara evenimente
va multumesc mult tuturor...stiu ca multi m-au privit cu neincredere dar fiecare critica o iau drept compliment ce ma ajuta sa imi remediez griselile .
e superba masina dar fai portbagajul clean si niste lampi pe spate cu fundal negru din alea pe leduri ,un eleron pe lunete si e super masina ,oricum arata belea si asa,multa bafta.
Chiar arata bine rau, felicitari. Daca esti dragut poti sa dai mai multe detalii despre praguri ? In principal, de unde le-ai luat, poate mai pui si pe altii in legatura. Te-as ruga frumos!
P.S. Sunteti voi 3 de la Craiova, tu, baiatul cu cea visinie (Cosminel cred, daca gresesc scuze) si Anonymboy, aveti niste masini tipla pe cuvant!
Bravo voua se vede ca sunteti pasionati!
salut cosmin ,cu pragurile o sa ramana de luna viitoare sau la primavara ca il astept pe costy sa imi faca si prelungirea pt bara fata ,si ma si costa ceva banuti montajul 200 ron fara vopsit...asa ca mai astept ....oricum in primavara o sa fie gata cu totul
va multumesc tuturor pt aprecieri ,momentan ma confrunt cu cea mai mare problema de pana acum si anume NU GASESC SA CUMPAR COPIA ZENDER PT BARA FATA SI NU AM NICI MACAR DE UNDE SA FAC MATRITA SAU MACAR UN NEGATIV DIN SPUMA POLIURETANICA CARE AR DURA MAXIM 3 ORE ....
Aceiasi problema am avut-o si eu cand vroiam kit zender acu 2-3luni.Nu am gasit nicaieri partea din fata,nimeni nu mai are matritele.Dc nu vorbesti cu GEN sa iei matrita pt fata?
Frumos logan, imi plac gentile si ca ai bara de ph2, astept sa vad kitul.
Sa ai grija la bara fata jos, unde ai taiat la grila stalpuletul de rezisteta sa nu dai prea rau cu ea in zapada pt ca poti avea surprize.
De unde ai avut ideea cu autocolantul pe bara spate ? doar de curiozitate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment