saptamana trecuta mi-a venit si bijuteria mea un logam 1.4 mpi ,ABS +,gri platin,de care sunt foarte multumit...nu i-am facut mai nimik deocamdata decat i-am montat un mp3 player si niste boxe ...urmeaza in viitorul f apropiat o alarma , montarea CB (ceasuri+satelit) si altele...si inca ceva :stiti plasticul ala din bord de tine locul casetofonului?eu i-am gasit o intrebuintare l-am montat intre bord si consola(langa schimbator)intra putin fortat si l-am intepenit cu banda dublu adeziva si acolo acum am loc de depozitare a CD-urilor... sa nu faceti misto de mine dar chiar arata calumea ..) ) ca locul ala parea asa cam gol....
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
si poze ...revin si cu interiorul...ca nu le mai pot descarca de pe aparat ca nu mai am baterii :|
tunningul nu ma prea incanta la un logan...dar in schimb vreu sa ii pun o pereche de jante pe 17'' ,geamuri , o suspensie sport,si evacuareLast edited by crististreulea; 7 November 2007, 22:33.
Comment
-
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
Ai si AC pe ea? Cat despre masca gaurii pentru casetofon, ai montat-o bine acolo, pe versiunile peste Laureate acolo exista un spatiu de depozitare, seamana cu plasticul de la casetofon si costa 70 ron, asa ca ai facut o treaba buna, poti sa tii CD-urile acolo acum.
Comment
-
multumesc ...din pacate nu am AC dar am luat-o o culoare deschisa pt ca vara sa nu atraga caldura si sa se incinga excesiv...ptr ca dupa cum stim culorile inchise atrag caldura...Last edited by crististreulea; 7 November 2007, 22:34.
Comment
-
Originally posted by victorsal so conduci sanatos si sa ai mare atentie la gropi ca solomon nu ne face si noua strazile
nu mai cita postul anteriorLast edited by crististreulea; 7 November 2007, 22:35.
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031si inca ceva :stiti plasticul ala din bord de tine locul casetofonului?eu i-am gasit o intrebuintare l-am montat intre bord si consola(langa schimbator)intra putin fortat si l-am intepenit cu banda dublu adeziva si acolo acum am loc de depozitare a CD-urilor... sa nu faceti misto de mine dar chiar arata calumea ..) ) ca locul ala parea asa cam gol....Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
si am uitat sa precizez ca eu i-am facut si un fel de cutie aveti pozele ca sa vedeti mai bine
frate stai linistit ca nu sunt puse permanent ca nu gasii tubul cu silicon asa ca atunci cand o sa le lipesc va arat si cum le-am facut ;)
in principiu nu e mare lucru....intai am montat plasticul ala ...dupaia am facut 2 sabloane pt partile laterale iar apoi le-am rigidizat cu un material special pt tapiserii in rest totul a fost facut pe ghicite... aica am taiat la sabloane pana mi-a venit rau...ca le-am gresit de cateva ori)
pot sa zic ca acum urmeaza imbracarea volanului cu piele 100% naturala...partea textila de la fetele de usi si consola centrala cu schimbatorul si toata chestia aia de plastic dintre scaune vreau sa le imbrac in piele...Last edited by andrei; 9 November 2007, 16:45.
Comment
Comment