E superba masina, printre cele mai frumoase loganuri pe care le-am vazut !!!
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postpoze de la montarea chestiei aleia in bord....arata cam jajpa dar rezultatul final ma multumeste
Comment
-
multumesc mult ,nici eu la inceput,nu credeam ca iasa asa .Ideea mi-a venit de la BMW imi place f mult si asa a luat nastere ideea cu pragurile
o sa pun poze noi ,deoarece acum masina a fost lasata inca 2 cm...in total este cu 10 cm mai josasa decat una stockLast edited by alin_ti_1031; 18 October 2010, 14:57.
Comment
-
In primul rand masina este foarte frumoasa, exact cum mio imaginam si eu pe a mea, da mai e ceva de lucru, am o intrebare: De unde ai grila fata, ca eu am plasa si ma enerveaza cum se vede radiatorul si bara aia care sustinea semntul, ms mult. Spor in continuare!
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postpoze de la montarea chestiei aleia in bord....arata cam jajpa dar rezultatul final ma multumestesigpicTransport marfa !
Comment
-
mai oamenilor ,stati putin ,ca voi vorbiti in necunostinta de cauza ...Baiatul cu spatiu de depozitare mi-a citat un post de acum 2 ani pe cand nici nu se stia de logan ph2 ,asta nu insemna ca lucrurile au ramas asa . Si eu ca si milti altii de pe aici am achizitionat o consola de ph2 care arata de 100 de ori mai bine ca in pozele de mai sus . in fine nu mai pierd timpul ,dar incheiati subiectul asta ca nu am chef sa ia amploare pe threadul meu !Attached Files
Comment
-
-
-
Comment