reusita ideea... cel putin pe mine ma incanta..... si zimi unde ai facut rost de cutiutza....apropo misto presurile..;)
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Originally posted by unicreusita ideea... cel putin pe mine ma incanta..... si zimi unde ai facut rost de cutiutza....apropo misto presurile..;)
ca sa iti dau i idee de unde sa faci si u rost de una ...ocheste-l si tu pe vreunul care si-a luat logan fara cass din fabrica si suteste-i plasticul ala dupa ce isi pune casetofonul...;););).;);)
Iar presurile sunt home made ...m-am dus in orash am cautat linoleu gros ,cel mai gros pe care l-am gasit, l-am luat pe culoarea care mi s-a parut mie ca este asemanatoare cu interiorul si l-am taiat exact dupa cum venea mochieta ......in pozele alea este foarte murdar deoarece pe la noi pe aici ploua mult in ultima perioada si nici eu nu am facut curat in ea de o saptamana.....
Comment
-
Plasticul ala se gaseste si de cumparat, costa 15 ron. Daca vrea cineva sa-mi zica sa-i dau codul.
Comment
-
Originally posted by bodynde la casetofon pleaca un auxiliar mai clar ce pleaca de acolo........misto masina sa o stapanesti sanatos
Originally posted by alin_ti_1031multumesc....casetofonul este un sony cdx gt 410 u si are aux-in +USB....daca vrei baga cu google si vezi toate detaliile ;);););)Attached FilesLast edited by andrei; 11 November 2007, 01:02.
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031multumesc....casetofonul este un sony cdx gt 410 u si are aux-in +USB....daca vrei baga cu google si vezi toate detaliile ;);););)
uite si o poza ca sa vezi ce pleaca din el....sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
si cum ti se pare mp3-ul ?ca pe mine nu prea ma incanta... simt absenta unui subwoofer din plin..Last edited by crististreulea; 14 November 2007, 00:27.
Comment
-
multumesc ...de asemenea si u sa o stapanesti sanatos si fara accidenteLast edited by crististreulea; 14 November 2007, 00:27.
Comment
-
poze noi cu presurile din masina ,curate bineinteles,ca data trecuta erau extrem de murdare....ce ziceti de locul detectorului...mie mi se pare incomod pus pe bord...asa l-am asezat sus si am tras firul prin plafon-stalp-pe sub bord si mi-a legat firele direct la bricheta(prin spatele ei)asa pot folosi si detectorul si bricheta in acelasi timp....
Comment
-
Sincer sa fiu credeam ca vei ramane cu ele.Eu cand mi-am luat masina am cumparat cam ce-am gasit pt ca mi-era sila sa stau cu celofanul pe jos si nu am gasit ce vroiam(mocheta),am luat de cauciuc,merg si astea .Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENSSincer sa fiu credeam ca vei ramane cu ele.Eu cand mi-am luat masina am cumparat cam ce-am gasit pt ca mi-era sila sa stau cu celofanul pe jos si nu am gasit ce vroiam(mocheta),am luat de cauciuc,merg si astea .
Dar cand am sa gasesc niste presuri calemea de cauciuc gri am sa iau si eu....pt ca sa fiu sincer mi-este cam rusine la spalatorie)))) dar de......... ) ) )
Comment
Comment