Frumoase poze !
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Originally posted by radu2008 View PostFrumoase poze !
Originally posted by anonimboy View Posta iesit super....am avut ocazia sa o vad live zilele trecute si am ramas impresionat bafta multa
Originally posted by dan.moraru View PostSalut arata super bine.In bara spate stopurile rosii le pui la loc sau astupi locul?
Comment
-
OMFG
Fara limbaj mirc, si incearca sa formezi o propozitie, daca nu, chiar o fraza.Attached FilesLast edited by Cezar; 11 June 2009, 18:21.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
da ...ai dreptate cosmin ,uitasem sa postez....e o incinta de 122 litri ,Fb=38,37Hz.....
121db la 45hz la distanta de 1m...cel putin asa zice simulatorul ....cat despre difuzor acelasi hifonics titan de 400 rms...orice caz diferenta e mare de tot intre vechia si noua incinta:-"
o vedere din masina
Comment
-
Niste filmari mai recente
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Last edited by Co5m1n; 19 June 2009, 19:08.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
salut ,dupa mai multe variante de jante am ajuns la concluzia ca 7jx17 sunt cele mai potrivite cu cauciuc de 205/40/17 ...
in rest toate bune ,masina urmeaza sa implineasca 2 ani ,am renuntat la colantul de pe triple (e kitch) ,folia la fel a disparut....
acum urmeaza scos steme de pe portbagaj,iar la primavara arcuri ....
Comment
-
Originally posted by laur200445 View PostNu te bagi la o suspensie acum? Ca e cocotata rau.
Comment
Comment