in primele poze arata ca un logan obisnuit, incet incet a prins forma si iti sare in ochi fara sa vrei. frumos, subtil si cu bun gust. imi place foarte mult ca ai colantat portiunea de la bara spate din dreptul numarului, dar ar fi complet si cu plafonul colantat (aveam si eu ideea asta, chiar asteptam sa vad la cineva pe viu). sa ai girja de ea si fara evenimente
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Chiar arata bine rau, felicitari. Daca esti dragut poti sa dai mai multe detalii despre praguri ? In principal, de unde le-ai luat, poate mai pui si pe altii in legatura. Te-as ruga frumos!
P.S. Sunteti voi 3 de la Craiova, tu, baiatul cu cea visinie (Cosminel cred, daca gresesc scuze) si Anonymboy, aveti niste masini tipla pe cuvant!
Bravo voua se vede ca sunteti pasionati!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
super bine arata cu praguri...acuma fa-i ceva la spoileru fata macar....ca nu prea da bine din lateral...bafta!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
Aceiasi problema am avut-o si eu cand vroiam kit zender acu 2-3luni.Nu am gasit nicaieri partea din fata,nimeni nu mai are matritele.Dc nu vorbesti cu GEN sa iei matrita pt fata?
Comment
-
Cu rabdare si cu multa atentie..o rezolvam si o sa iasa ceva foarte frumos....ai grija de masinuta Dud...baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Frumos logan, imi plac gentile si ca ai bara de ph2, astept sa vad kitul.
Sa ai grija la bara fata jos, unde ai taiat la grila stalpuletul de rezisteta sa nu dai prea rau cu ea in zapada pt ca poti avea surprize.
De unde ai avut ideea cu autocolantul pe bara spate ? doar de curiozitate.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
Comment