B 52 JHN -My Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine v-am gasit pe toti!
    Sa va raspund pe scurt la intrebari:
    Pret 5900+vopsea metalizata (nu e gri comette, e neagra)
    Motorizare 1.4 - 75 bhp (caluti putini ...asta e ..la banii astia..)
    Dotari: minimale...ca sa ma exprim delicat. Ce s-o mai dau dupa visin...
    e CHEALA
    In rest sunt multumit de ea. Ma duce din punctul A in punctul B ceea ce pentru moment e suficient. Pe viitor am planuri pentru ea

Aaaa si da! Am oprit pe banda de urgenta pe Bucuresti-Pitesti si m-a fost rusine ...5 minute dupa care mi-a trecut :P
    Last edited by Hop; 15 July 2009, 18:56.

Comment

E tare masina si invata repede sa schimbe in 5000 de ture,confirm
      Marfa sesiunea de antrenamente pentru WRC
      Fara evenimente pletosule
      Bine ai venit pe la noi pe aici

Comment

Frumos, imi place si mie culoarea, probabil ca o sa ai batai de cap cu prafu', bafta in continuare.
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Frumoasa culoarea, arata bine pe logan, s-o stapanesti sanatos. Cred ca ai venit pe portiunea aceea interzisa dintre pipera si calea ferata, numai acolo poti face baie de namol

Comment

frumoasa culoare, dar la 6000 nu ti-au dat nici macar bandourile laterale, ce aiurea, sa ai grija de ea si sa o conduci cu placere. Respect !!!!!!
            sigpic
            The MVP

Comment

Adica i-ai facut botezul.Arata bine pe negru mai ales ca nu sunt prea multe loganuri in culoarea asta dar pretentioasa rau.
              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Exact B-64-MVP ! La 5900 nu numai ca nu-ti dau bandouri latereale. Nu-ti dau nici tapiterie interioara pe portiere, nici tetiere pentru bancheta din spate, nici bec in porbagaj, nici bricheta, nici scrumiera, nici ceasuri de bord ph2 (asta recunosc ca m-a socat cand am vazut), nu are volan reglabil sau scaun reglabil pe inaltime... La capitolul dotari ea are decat ABS. Nu are directie asistata (servo) , nu are aer conditionat, nu are geamuri electrice...
                La capitolul culoare este adevarat ca negru este pretentios.O spal acum si dupa 10 minute stau si ma intreb daca am spalat-o mai devreme sau am visat
                Mesaj pt GR99WRC : Gabi cand ti-am dat-o ti-am zis sa nu sari de 3000 de ture, nebunule care esti tu nebun !

Comment

conteaza ca e logan, e ph2, e fiabila (iti garantez eu si toti colegi) si are cea mai frumoasa culoare !!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

Lasa ma pletosule ca o facem sa schimbe in 6500 de ture si atunci nu te mai superi
                    hahahahaha

Comment

mai pune si tu poze mai nenea ioane sa mai vedem si noi masina pletoasa ca tine

Comment

frumos golanu...sa-l stapanesti sanatos!!
                        PS:tare rau prima poza

Comment

arata destul de bine ...murdaria face parte din "tuning"? glumesc
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

cu timpul o sa mai pui tu pe ea cate ceva...sa o stapanesti sanatos

Comment

Imi place ca este foarte cheala, doar motorul si caroseria. Sa ii faci o remapare si sa ii tragi o pereche de arcuri sport si se va schimba mult.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google