goalnu meu DSC02716.JPGDSC01142.JPGDSC02709.JPGDSC00837.JPG nu are el multe ....dar nici gol golut nu e ;)
Bv 13 Cdo
Collapse
X
-
-
golanasul tau alb ca zapada . sa ne zici cam ce ai vrea sa mai schimbi la el?
ps.sa il stapanesti sanatosLast edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:24.
-
pai asta .....mare lucru nu va avea la partea praguri , spoilere, pt ca e a lu tata si mai merge si pe macadam cu ea ) , dar un stop ceva., eleron..mai incolo da . Mi-am pus ceva muzica asa cat de cat si ce mai adaug asa accesorii ....
PS : mi-am luat azi deflectoare de aer. se monteaza greu ? mai trebe puse si clemele alea care mi le-a dat la ele ?Last edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:25.sigpic
Comment
-
am instructiuni .....maine o sa le studiez si cind reusesc sa le pun o sa va arat poze ;) ms pt raspunsuri si ca va place ;)
nu mai folosi limbaj tip mircLast edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:26.sigpic
Comment
-
ok asteptam rezultatulLast edited by crististreulea; 26 April 2008, 09:37."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
sigpic
Comment
-
sincer numele nu imi place pe masina,cum nu imi place nici de soferii de tir care au o placuta de numere pe care scrie numele lui,dar stii cum e fiecare cu gusturile lui,gusturile nu se discuta, si intradevar as putea sa iti fiu tataLast edited by crististreulea; 23 November 2007, 16:33.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
alea cu tiru imi place cel mai mult noa acum fiecare cum il taie capu .......parca ai fi tata )
pun o poza cu zapada sa va arat cum e iarna LA BRAN ) DSC02724.JPG Poza facuta de la scoala Poate o sa fie asa si de 1 DECEMBRIE ca ar fi mai bine decat ploaie .....mai sooper cu zapada ;)Last edited by andrei; 23 November 2007, 15:40.sigpic
Comment
Comment