Bv 13 Cdo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OFFTOPIC: ce-ti place mai mult? Seat-ul sau Logan-ul? Nici pe Prestige n-o sa ai 150 de cai ca tu in alte posturi anterioare ai zis ca vrei un Prestige, si la ala te vei apuca de modificari...

Comment

Seatul ++ stabilitate, confort un pic mai bun materiale..........Mda nici pe prestige ....Dar oricum sarim de 100 ...Aia cu 150 cai e un pic mai spre vis
      sigpic

Comment

Deci sa inteleg ca iti place mai mult seat-ul? Cat a costat seat-ul? Ce varianta e? Cati cai are? Vrei sa ni-l prezinti? Vrem si poze

Comment

Bueeeeei DORULEEE ma dezamagesti)) mi-ai zis ca loganu` iti place mai mult
          Its just a car ...

Comment

hihihi ....M-a intreabat sa le compar ...Dar nu conteaza ca S e mai confortabil .....Eu tot loganu` il prefer ....E mult mai spatios si inalt si merg cu el pe unde vreau
            sigpic

Comment

And....My SSSEAT : 1.2 12v 70hp, 11.200 km , consum 5,5 % foarte multumit
              DSC02963.JPG DSC02964.JPG DSC02965.JPG
              DSC02975.JPG DSC02974.JPG DSC02968.JPG
              sigpic

Comment

Sa stapanesti sanatos masina si sa o vad cu inelele de la aeratoare puse pe ea

Comment

Dorule seatul e tot degeaba daca nu pui pe el niste goarne ca pe logan....)......E fain seatul baieti.....Dar in ultimul timp cam ala e "loganul" lui doru....Asa-i dorule?
                  ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Ce am mai pus pe ea........ placutza cu nume , protectii aripi , pozitii albe pe led , si lucruri de-astea marunte
                    DSC03201.JPG DSC03202.JPG
                    DSC03203.JPG DSC03128.JPG
                    sigpic

Comment

• Placuta cu numele de ce n-ai facut-o in genul celor de pe tiruri?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai cam asa au si cei de pe tir . E din tabla se face pe comanda .....Nu`i dinaia de 10 lei din piata ( din plastic ), Un sofer de tir mi-a facut-o
                        sigpic

Comment

• Deobicei cele de pe tiruri seamana cu numerele obisnuite, au stema RO sau UE.
                          Nu-ti pui si statie pe masina?

Comment

• Da alea cu RO sunt din plastic am avut si asa dar de la soare s-a indoit . Asta de acum se potriveste la fix in suportu de numar .. .......Si....Statie nu imi pun .....Doar portavoce si girofar
                            sigpic

Comment

• Cu griofarul e mai complicat, daca te prinde Politia iei amenda. Sau vrei sa pui din ala gablen, ca pe masinile de utilitati?

Comment

• Da .. ATENTIE GABARIT DEPASIT !! ))
                                bafta dorutz ..
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google