Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tezeu
    Sincer eu unu iti recomand ca atat timp cat ti ai propus sa faci rodajul la motor 1000km sau 3000km (eu atat ti as propune sa o ti in rodaj) sa nu mai ajungi , decat in caz de ai cu adevarat nevoie , la viteze de 120km/h.Eu am 1.6 16 valve si pret de 3000 de km rar am depasit 110km/h pe autostrada si 3000 rot/min (la benzinar am alte limite de turatie).Oricum cat de bine faci rodajul asa ai sa te bucuri de motor si consum.Evita sa mergi cu ea subturata de asemenea.Bafta sa l stapanesti sanatos.
    Pai stai ca nu am depasit 2500, maxim 2600 am dat. Si viteza mai mult de 110 nu am mers. Dar nici cu 90 sa merg pe drum european, nu? Eu mi-am propus sa fac 1500 de km, pe urma am sa ajung pana pe la 130 maxim cred. Dupa ce am sa mai fac vreo 2500 de km am sa ii dau mai mult, ca mi-e mila si mie. Opinii altcineva?
    Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

cred ca e cel mai bine asa usor usor... si o sa simti si tu, ai sa vezi ...
      ieri, pe la 1300km ... si dupa vreo 30 km de mers prin oras, am dat o tura de bloc ... si chiar am simtit ca mananca asfalt intre 2000-2500 ... parca nu face acelasi zgomot ca la inceput, si trage mai cursiv si mai puternic

Comment

Bravo dom'le! Imi place!

Comment

Ce iti place exact?

Asa..si inca ceva ce am omis sa va spun. se stie ca e alta cutie de viteze pe modelul de 85 CP. Are cursa muuuuult mai scurta. Chiar s-au mirat colegii de servici care au si eu logan. Am condus un 1,6 si intr-adevar, mestecam in cutie de nu stiam ce e cu ea
          Last edited by crististreulea; 13 November 2007, 23:07.

Comment

diferenta de cutie chiar se simte ... (chiar si la mine fata de cea de pe 1.4) ... si cu plusul de cuplu face o senzatie super

Comment

Originally posted by morariu_alex
              Ce iti place exact?
              Masina!! ca doar suntem in sectiunea "My Ride" unde ne laudam cu masinile, nu cu nevestele... ;)

Comment

Mai revin cu o completare. In tot drumul de 130 de km, nu mi-a sarit de 2 liniute la ulei. E normal? sa fie pentru ca era f frig afara? Ca am tot citit ca abia dupa 4 liniute e recomandat sa ii dai ceva forja .

Comment

La apa ai vrut sa zici...uite si eu ieri am facut un drum de 50 km cu apa la 2 liniute...s-ar parea ca ajungem iar la apucaturile daciei 1300 ...cartoane la radiator si alte alea...
                  sigpic

Comment

Sa inteleg ca e naspa?precizez ca nu am avut nici o treaba cu masina, a mers f bine

Comment

La diesel se incalzeste motorul mai greu ca la benzina...dar nici chiar asa ...cand am mers eu afara erau 2 grade ...cu groaza ma gandesc cand afara vor fi -10,-15 grade...cred ca atunci nu se mai ridica nici o liniuta...
                      sigpic

Comment

Eu, dupa 300 km aveam tot 2 liniute? Ii bai?

Comment

Pai acelasi motor am si eu pe scenic, intr-adevar se incalzeste al dracu' de greu daca masina sta pe loc, dar dupa 10-20 km am 4 sau 5 ca nici nu stiu bine, asta la -3 grade. Eu unu m-as duce pana la service sa vad care e problema.
                          Renault Scenic II
                          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Eu zic sa aveti rabdare.. nu va grabiti sa pierdeti vremea prin service. La mine cu doua liniute si la 0 grade, stau in maneca scurta in masina...

Comment

Si la mine baga caldura la greu dar ma nelinisteste ce "zice" motorul...
                              sigpic

Comment

Ioi, da, de caldura nu am ce sa zic dar ma gandeam ca nu e bine pentru motor. Din cate stiu, motorul functioneaza cel mai bine la o anumita temperatura (si consumul e influentat de asta). La celalalt logan dci, aveam mereu 4 liniute dupa ce se incalzea motorul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google