Originally posted by tezeu
Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp
Collapse
X
-
-
cred ca e cel mai bine asa usor usor... si o sa simti si tu, ai sa vezi ...
ieri, pe la 1300km ... si dupa vreo 30 km de mers prin oras, am dat o tura de bloc ... si chiar am simtit ca mananca asfalt intre 2000-2500 ... parca nu face acelasi zgomot ca la inceput, si trage mai cursiv si mai puternic
Comment
-
Ce iti place exact?
Asa..si inca ceva ce am omis sa va spun. se stie ca e alta cutie de viteze pe modelul de 85 CP. Are cursa muuuuult mai scurta. Chiar s-au mirat colegii de servici care au si eu logan. Am condus un 1,6 si intr-adevar, mestecam in cutie de nu stiam ce e cu eaLast edited by crististreulea; 13 November 2007, 23:07.
Comment
-
diferenta de cutie chiar se simte ... (chiar si la mine fata de cea de pe 1.4) ... si cu plusul de cuplu face o senzatie super
Comment
-
Pai acelasi motor am si eu pe scenic, intr-adevar se incalzeste al dracu' de greu daca masina sta pe loc, dar dupa 10-20 km am 4 sau 5 ca nici nu stiu bine, asta la -3 grade. Eu unu m-as duce pana la service sa vad care e problema.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Ioi, da, de caldura nu am ce sa zic dar ma gandeam ca nu e bine pentru motor. Din cate stiu, motorul functioneaza cel mai bine la o anumita temperatura (si consumul e influentat de asta). La celalalt logan dci, aveam mereu 4 liniute dupa ce se incalzea motorul.
Comment
Comment