Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by morariu_alex
    Azi am mers cu 140 destul de ok
    A dat Domnu` si ai mers si tu putin mai tare )

Comment

Azi l-am vazut si eu live pe " micul Lilu' " Foarte foarte frumoasa masina. Pacat insa ca veneam din contrasens si nu am apucat sa o vad mai mult...
      I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

Frumoasa da plina de noroi ca azi a plouat ca niciodata...si am si mers o gramada ... maine predau actele pentru inmatriculare, sunt curios in cat timp ... pentru ca pe 8 ar trebui sa o tin pe dreapta daca nu primesc mai repede
        Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Nu mai suport, e prea sus ambreiajul. Aveti idei daca ma programez sa mi-l dea mai jos, ma costa ceva?

Comment

numerele iti vin in 24de ore :d cu ambreiaju nu ai ce sa-i faci ... ai dci de 85? nu? e ambreiaj hidraulic

sigpic

Comment

numerele se rezolva, azi am dat actele, maine iau numarul IS 22 ALC
              si cum nu am ce sa ii fac la ambreiaj? eu nu mai suport asa, mor

Comment

@Alex, obinuieste-te. Si pe mine m-a disperat, am fost la ei dar nu au ce sa-i faca. E hidraulic.

M-am obisnuit cu gandul si chiar si cu ambreiajul.

Comment

..........

Uita de el!.. si mie mi s-a parut nashpa cand am facut drive-testul.

Comment

Nu ai ce sa faci. E ambreiaj hidraulic si nu e pe tija cum erau celelalte, deci nu se poate regla sub nici o forma.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Exact, eu am fost in service acu 1 luna si mi-au zis la fel : E hidraulic, nu se poate regla !
                      Obisnuieste-te sa faci balet cu piciorul stang !

Comment

Auleo, nasol. Nush ce sa zic, mi-e mai mult de masina ca are d suferit(??) pana ma obisnuiesc... ca ii mai trag niste ghionturi cateodata ...Am sa il intreb totusi pe unchiesul sa vad ce zice ...

Comment

Nu mai suport, e prea sus ambreiajul. Aveti idei daca ma programez sa mi-l dea mai jos, ma costa ceva?
                          trbuie sa vorbesti in particular cu un meserias de la Caremil si se rezolva cind mergi la revizie dar eu cred ca e mai bine sa il lasi asaEus lucrez pe celputin 3 masini pe zi (autoturisme)si dati seama cit mie de greu mie sa trec imediat de pe una pe alta(wg.citroen,logan,aro.dacia papuc )cam astea le rotesc aproape zilnic

Comment

Pai as putea sa vb cu cineva ca am o oarecare relatie cu un omulet de la service, am sa vad ce pot face. Cred ca totusi se poate regla, ca doar nu e sudat, numai ca nu vor ei sa se lege la cap.

Comment

Ambreiajul hidraulic din cate stiu are intre pedala si "pompa" hidraulica o tija ...aceasta se poate micsora...asa am facut la un Fiat Croma de la mine de la munca.
                              sigpic

Comment

Nu se aplica metoda asta si la Logan, la Fiat-ul ala era alt tip de ambreiaj, e de 15-20 de ani masina aia, nu se compara cu Loganul la solutii tehnice.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google