Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inca nu am ajuns sa intreb pe cine trebuie, sper in weekendul asta sa aflu.

Azi mi-am luat numarul o poza scurta facuta in pauza de la servici :P
    Asta il consider primul tuning facut pe muuuuulti bani
    Attached Files
    Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Ii sta mai bine cu noul numar ;) Oricum interesanta ideea de tuning
      I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

este posibil ca la varianta de 85 cp rulmentul de presiune sa vina cu tot cu cilindru de ambreiaj => nimic de facut. daca se duce se schimba cu tot cu rulment, nu stiu ce tip e pompa montata la pedalier
        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Bine Alex....Misto numarul ;)

Comment

Salutare.

Azi micul lilu a mancat din nou 400 de km si toti facuti pe ploaie. Cred ca e pentru prima data cand l-am simit cu adevarat ca ma ajuta M-am luat cu un audi 1,9 tdi pe un drum judetean si i-am dat. Si micutul a mancat astfaltul. Mai mult de 120 nu am mers ca deh, drum ingust si alte cele. Dar sunt extrem de multumit.
            Cand am intrat pe europeana, a oprit unul brusc in fata mea. Pedala de frana am apasat-o si eu tare, insa nu am simtit abs-ul. Nu pot sa aproximez ce viteza aveam. Am avut impresia ca a alunecat putin, dar nu sunt singur. Insa in final a fost o franare de exceptie, perfecta Totusi am ramas cu semnul de intrebare asupra abs-ului .... nu trebuia sa intre in functiune? sau a calculat el ca nu a fost nevoie??
            Am ajuns la 3900 km and growing

Comment

Stai linistit, intra si ABS-ul atunci cand e nevoie. Pe mine m-a ajutat de 2 ori. Mai bine sa nu ai nevoie dar daca ai, intra.

Comment

Originally posted by morariu_alex
                Salutare.

..................
                Totusi am ramas cu semnul de intrebare asupra abs-ului .... nu trebuia sa intre in functiune? sau a calculat el ca nu a fost nevoie??
                ..................
                ABS-ul intra doar atunci cand e nevoie (atunci cand se pierde aderenta dintre roata si calea de rulare), dar nu incerca sa vezi ce poate! ABS-ul e un gadget care te poate salva in situatii de criza dar nu te poate scoate din criza! ABS-ul e un gadget complementar tuturor sistemelor de siguranta ale masinii nu ale soferului...

Comment

Pai stai ca nu vreau sa il testez :P stiu ca merge, ca intr-o coborare foarte abrubta, pe pietris l-am simtit. Nu aveam viteza, eram intr-a 1-a

Comment

la viteza mica nu intra ABS-ul. oricumm, pentru linistea ta frineaza brusc de pe la viteza de 30km/h si de preferat ceva pietris pe jos, ai sa simti ABS-ul cum functioneaza. iti recomand sa-l incerci
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Stai, deci, de simtit stiu cum e, ca l-am mai simtit pe alte masini. Si stiu ca si atunci, la viteza mica a intrat. Acuma nu mai stiu cat de mica era viteza ... dar sigur era ABS-ul

Comment

Stai, deci, de simtit stiu cum e, ca l-am mai simtit pe alte masini. Si stiu ca si atunci, la viteza mica a intrat. Acuma nu mai stiu cat de mica era viteza ... dar sigur era ABS-ul
                        ca sa fii linistit te duci si probezi la 40 km/h frineaza brusc (fara mila)ca sa fii sigur daca functioneaza

Comment

Ok, am sa fac testul, dar mai intai sa iau pe cineva in dreapta

Comment

Ok, am sa fac testul, dar mai intai sa iau pe cineva in dreapta
                            de ce ? mai bine lasi locul mortului liber daca totusi nu functioneaza ABS-ul

Comment

Azi am facut buf cu spatele intr-un stalp nenorocit. Tocmai iesisem de la facultate dupa un laborator OZN de 3 ore. Si dau cu spatele sa ies din parcarea libera, dar uitasem efectiv de acel mic stalp (vreo 50 cm cu grosimea de vreo 30). Era prima data cand am bagat-o in parcarea aia...nu dau prea des pe la facultate, dar cand o fac, reusesc sa tin minte
                              Ei, si m-am apucat de injurat, ca imediat dupa bufnitura mi-am adus aminte in ce intrasem. Scos pe liber, frana de mana, deschis portiera - doar numarul indoit intr-o parte si suportul de numar distrus in partea de jos. In rest, nimic A absorbit excelent impactul ;))
                              Acum vine intrebarea, maine ma duc sa imi iau un suport pt numar, are ceva daca merg asa de la servici acasa si inca 2 drumuri maine in Iasi? Numarul e avariat putin, nu va mai fi drept are mici urme, trebuie sa imi iau altul? E posibil daca va fi observat sa mi se puna intrebari?

Comment

Salutare.
                                Azi Iasul a devenit alb Am iesit pe strazi cu niste treburi. Am prins niste cozi de am murit. Am mers mai mereu cu 1-a, eventual cu a 2-a, consumul mediu sarind imediat la 7,1 %.
                                Am observat ca ABS-ul intra foarte des in functiune. Si vroiam sa va intreb. Are ceva daca este folosit des? Intreb mai mult din curiozitate. Nu cred ca ar avea ce afecta ... pentru ca de asta si e ABS - sa functioneze, nu?
                                Am rezolvat si cu suportul numarului de pe spate. Acum nu mai scrie Dacia Caremil ci Sermecon (unde lucreaza unchiul meu). Numarul in schimb e putin botit pe partea stanga, si nu sta prea bine fixat(da nici sa cada usor.) Vroiam sa va intreb: cam cat ma costa sa imi fac o placuta? Se poate?

Am inceput sa ma joc pe unde se poate si cu cateva intoarceri - drift-uri sau cum s-or numi....nu mi-au iesit din prima, si cred ca inca mai am de experimentat.

Va salut si sper ca si la voi e la fel de frumos inzapezit orasul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google