Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ABS-ul poate sa intre si de 100 de ori intr-o zi, nu pateste nimic. Placuta de numar se poate face, zici ca ai pierdut-o pe cea veche si iti dau una noua (40 ron costa parca).
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by morariu_alex
      ...............
      Am observat ca ABS-ul intra foarte des in functiune.
      ...........
      .
      Incearca sa nu mai bruschezi pedala. Pe timp de iarna nu se franeaza ca vara, se franeaza progresiv pana se opreste masina, foloseste frana de motor (in loc sa scoti din viteza sau sa debraiezi mai bine lasi masina "sa curga" in viteza concomitent cu o usoara apasare pe frana pana cand motorul ajunge la 1000 rpm apoi debraiezi) si ai sa vezi ca si consumul o sa-ti scada...

Comment

crede-ma ca eu am o boala cu frana de motor, si nu sunt genu care sa franeze brusc. Stiu toate astea si chiar incerc pe cat posibil sa fac asa...doar ca nu imi explic de ce o urcat asa deodata...am sa mai vad dupa vreo 2 zile ce se mai intampla
        Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Originally posted by morariu_alex
          crede-ma ca eu am o boala cu frana de motor, si nu sunt genu care sa franeze brusc. Stiu toate astea si chiar incerc pe cat posibil sa fac asa...doar ca nu imi explic de ce o urcat asa deodata...am sa mai vad dupa vreo 2 zile ce se mai intampla
          si la mine a crescut da nu chiar asa de la 6.1 in localitate(iasi) la 6.9 maxim aaaaaaaaintro zi am avut si eu 7.1 dar am vrut sa simt si eu cei 85 de cai la urcat Copoul (si sunt acolo sis fff buni

Comment

La multi ani tuturor !

Vreau sa va povestesc putin despre o mica situatie care s-a ivit la micul lilu.
            Povesteam undeva mai sus ca am dat cu spatele intr-un stalp micut, in urma caruia mi s-a stricat putin numarul. Ei bine , cred ca de atunci a inceput un zgomot destul de enervant, zgomot care l-am localizat a fiind undeva dedesubtul portbagajului. Si asta dupa ce am aranjat tot prin portbagaj, crezand ca o fi batand ceva prinauntrul sau. E mai multo bataie decat un ticait, si se aude numai cand sunt in oras. La drum intins nici pe dracu. Nu spune nimic. A devenit destul de aiurea...ca il tot aud si imi bate pe creier. Eu banuiesc a fi o piesa destul de mica, care culiseaza pe ceva, sau na...are un mic loc in care isi face de cap....
            Ce credeti ca as putea face pentru a localiza exact?

Ps: Ieri am reusit si am sfintit masina...poveste interesanta, poate o derulez la prima inalnire in Iasi.

Cam atat pentru acum ... A...era sa uit, mi-au facut colegii cadou un set de huse. Negre, simple e ok

Comment

Zgomotul daca intr-adevar e sub bara, se poate localiza doar prin desfacerea barei (ceea ce o sa faca si mecanicii din service, daca te duci). Bara nu se desface greu, are cateva suruburi, dar se poate sa nu mai cada bine dupa montare, si sa ramana un spatiu intre bara si stop.
              Esti sigur ca te-ai uitat la arcul portbagajului? Nu vine de la el tacanitul?
              Sau sa nu fie ceva pe sub roata de rezerva, sau surubul de la roata de rezerva, sau cricul, sau cheia de scos capacele.

Comment

Am descfacut tot portbagajul daca pot spune asa. Am prins tot ce era in el cu elastice din alea cu carlige. S-a uitat unchiu-meu la arce si la tot ce putea bate in portbagaj. Nu i-am dat de cap. Urmeaza sa ma duc putin la service-ul lui sa se uite aia, eventual poate o urca pe o rampa sa ne uitam. Daca va fi ceva, va trebui sa o bag la Dacia la verificari. Si acum ma intreb, or sa ma coste ceva?

Comment

Nu o sa coste nimic. Daca nu se vede indoitura (schimba numarul de pe spate cu ala de pe fata, sa nu mai fie indoit) o sa se faca pe garantie, oricum 10-20 ron sa ii dai celui care ti-o repara, asta daca nu mai se aude dupa aia tacanitul.

Comment

Te-ai uitat la lampa numarului? Ca s-ar putea sa o fi spart-o, iar numarul il pui pe o bucata de scandura, pe bordura si cu un ciocan de cauciuc se indreapta usor. Pe mine m-a lovit unul din spate si se facuse aproape scoica. Acum l-am indreptat si am schimbat rama.
                    sigpic
                    Ambition 1.5 dc

Comment

• La lampa numarului inca nu m-am uitat...am sa o fac...la prima pauza de tigara
                      Ms pt sfat, am sa inlocuiesc numarul de pe spate pe fata.
                      Dar nu va trebui sa faca un mecanic de acolo un mic testdrive sa auda si el ce trebuie auzit? sau or lua-o la zgaltait prin hala ?

Comment

• Pai o sa mearga putin cu el sa vada cum se aude, dar toata treaba e sa nu se vada pe afara ca e ceva indoit ca altfel platesti reparatia sau o faci pe CASCO daca e ceva mai grav.

Comment

• M-am uitat la lampa de la numar. era putin iesita din soclu, si fericit, am scos-o de tot pentru a vedea daca se mai aude. Insa din pacate zgomotul persista.
                          De indoit nu e indoit-a bara, sau altceva, doar putin zgariata ... cand a intrat ala cu Santa Fe-ul in mine, dar e aproape insesizabil...

Comment

• Salut.

Revin cu o intrebare. Ieri am venit dupa un drum de la munte. Masina s-a comportat impecabil - consumul mediu afisat la intoarcere - 4.4 la dus a fost 4,8(a fost mai mult de urcat) 4 persoane plus ceva bagaj.
                            Insa, cand am parcat-o aseara, am observat un sunet ciudat care se observa la roata din fata stanga. Cand intorc volanul in orice directie se aude ca si cum s-ar roade un cauciuc de cauciuc. Din mers e mai putin sesizabil, se aude cel mai bine de afara, dar si cand stau la ralanti in masina tot se observa.
                            Aveti idee de la ce ar putea fi?

Zgomotul din spate pana la urma tot exista...incerc sa ma obisnuiesc cu el, si la revizie (mai am putin - 3000 de km) voi vedea ce si cum

Comment

• Logan 1,4MPI

Daca ati faci revizia vezi nu o fa la Iasi , mergi la Vaslui ca este mai bine .....
                              sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Asta stiu prea bine si de la tine si de la altii la fel de in tema. Am sa merg cel mai probabil in Vaslui, dupa ce imi faci o recomandare acolo, ca asa spuneai, ne poti ajuta,nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google