Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1,4MPI

Mergem impreuna daca vrei daca nu ati fac programare din timp,adica o zi dua inainte....
    sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Sigur zgomotul ala care se aude nu e de la gheata de pe roata sau din pasajul rotii?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai gheata la roata nu prea are de unde, m-am tot uitat... nimic.
        Si pasajul rotii ce inseamna ? Te referi la soclul unde sta roata? Repet, m-am tot uitat, si nu pare sa aiba nimic in neregula. Ce pot face?
        Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Am mai facut ieri un drum lung si se pare ca a disparut sunetul ...m-am mai linistit deocamdata

Comment

• Pana la urma am fost si la servici la unchiu-meu, a ridicat-o si ne-am uitat 4 oameni pe dedesubt peste tot, si nici o urma de zgomotul de pe spate. M-am saturat. Dati-mi niste sfaturi ca mor.

Comment

• Sa fie vreun surub de la bara spate desfacut?

Comment

• Ne-am uitat cu lampa pe sub masina vreo 20 de minute
                si nu am gasit nimic.

Comment

• da la cardan te-ai uitat? mai bine incearca sa strangi toate suruburile si sa vezi daca se mai aude ceva
                  ym! dorinu2005@yahoo.com
                  BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• La suportul de prindere de la roata de rezerva te-ai uitat? Poate iti joaca ceva pe acolo...zic si eu nu stiu. Sau sa nu ai ceva prin portbagaj mai liber care sa se loveasca de o parte metalica si sa faca zgomot.
                    I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

• Daca tot nu gasesti decat serviceul mai ramane o solutie, dar ma indoiesc ca aia o sa isi dea seama mai bine ca noi... Sa vedem.
                      Eu daca as fi avut masina in fata mi-as fi dat seama in 5 minute de unde vine zgomotul, dar asa, e mai greu.

Comment

• inseamna ca aia 4 au avut masina in spate de nu siau dat seama

nu va suparati la ora asta sunt putin distrat

Comment

• aaaaaaaaaaaaaaa maiam adus aminte o problema asemanatoare am intalnit si eu la cineva care tot asa facea(sau uitat vreo 10 ) si am gasit ca zdranganea suportul cu tot cu numarul de inmatriculare - pe bune

Comment

• @morariu_alex. De ce nu faci un filmulet cu zgomotul respectiv? poate asa te putem ajuta... ma rog, nu eu ca eu sunt nutrie, dar andrei, csebalyn... ar avea niste raspunsuri competente.

Comment

• Pai am sa incerc sa fac un filmulet. Singura solutie la care m-am mai gandit e sa se urce altul la volan, si eu sa ma bag in portbagaj (nu radeti :P) si sa identific cat mai clar zona in care se aude zgomotul.
                              Asa: de la roata de rezerva nu are cum sa se aude, ca e fixata bine, de la altceva din portbagaj la fel ... mai ramane faza cu suportul numarului. Ideea e ca si la servici, am trancanit noi masina, am tot facut balans poate poate sa se aude ceva ... dar nimic. ideea e ca zgomotul vine de undeva din partea dreapta spate. si cum a auzit si unchi-meu dupa un zgomot drive, acel tacanit nu pastreaza rulajurl rotii...deci e idependent de miscarile sale la hopuri sau altele. Azi si ieri parca se aude mai putin...

Comment

• Sustin pe Sp!ke ! sau cauta un mecanic bun!
                                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google