Da, e Parrot. Acum tot caut sa imi mai iau un tel cu bluetooth, ca am doar 1/3...si cica ar suporta pana la 5 telefoane concomitent conectate la el
Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp
Collapse
X
-
E 600 ron un carkit in magazin.
Comment
-
L-am vazut intr-un magazin Renault din Bucuresti, la show-room mai exact.
Si era 600 ron, dar cred ca avea cam mult adaos daca zici ca e 200 ron.
Comment
-
Salut.
m-am informat cat s-a putut si am ajuns la urmatoarea concluzie: vreau sa ii pun micului Lilu folie pe capota. Culoarea va fi una mata cel mai probabil, un negru, poate putin spre gri. M-am jucat putin in paint si am imi place cat de cat. Sunt convins ca real va arata muuult mai bine. Plus ca urmeaza sa ii schimb si grila din fata, sa ii scot si emblema si tot sa ii pun plasa.
Pe capota nou facuta, am sa pun si stick-erul logan club, inclinat.
Am aflat din sursa sigura ca politia nu are ce sa iti faca pentru o suprafata atat de mica de o culoare alta decat toata masina iar pretul va fi undeva la vreo 400 de mii folia.
Am sa incerc sa o pun eu, ajutat de cineva care se descurca cat de cat. Am si pistol cu aer cald, acum astept doar sa mai dea ceva caldura si ceva bani pe cardul de salarii Poza modificata e doar orientativ, culoarea exacta o voi alege ulterior. Ceva sfaturi pentru manopera? Aveti idee cat mi-ar lua la o firma specializata?
Attached Files
Comment
-
uite si originalul. pun 2 poze Poti sa te joci si cu grila ? si eventual niste pleoape? :P raman dator
Eventual sa alegi un negru mai mat, putin deschis, sau na... vezi tu...
si banda neagra - parasolarul de pe parbriz ca in cea de-a 3-a poza ... daca poti sa o pui in poza
LE am mai pus si loganul alb ca model pentru grila radiator.
Comment
-
o mica idee .. pleoape nu am facut pt ca nu stiu ce culoare le vrei ... negre sau culoarea masinii ?Attached Files
Comment
Comment