Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, e Parrot. Acum tot caut sa imi mai iau un tel cu bluetooth, ca am doar 1/3...si cica ar suporta pana la 5 telefoane concomitent conectate la el
    Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• E 600 ron un carkit in magazin.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ho ho e tentant, dar parca nu l-as vinde ... totusi daca as lua vreo 4 jumate - 5 pe el, mi-as pune folii pe geam :P

Comment

• Andrei, unde ai vazut carkitul asta cu 600 ron in magazin? Ca ce am cautat pe net, sunt undeva la 2 mil jumate, iar pa baieti chiar la 1.800 ... deci s-au cam dus banii mei pentru foliat :-s m-ai atatat aiurea

Comment

• L-am vazut intr-un magazin Renault din Bucuresti, la show-room mai exact.
            Si era 600 ron, dar cred ca avea cam mult adaos daca zici ca e 200 ron.
            Cel mai nou proiect auto din România!

Comment

• Salut.

m-am informat cat s-a putut si am ajuns la urmatoarea concluzie: vreau sa ii pun micului Lilu folie pe capota. Culoarea va fi una mata cel mai probabil, un negru, poate putin spre gri. M-am jucat putin in paint si am imi place cat de cat. Sunt convins ca real va arata muuult mai bine. Plus ca urmeaza sa ii schimb si grila din fata, sa ii scot si emblema si tot sa ii pun plasa.
              Pe capota nou facuta, am sa pun si stick-erul logan club, inclinat.
              Am aflat din sursa sigura ca politia nu are ce sa iti faca pentru o suprafata atat de mica de o culoare alta decat toata masina iar pretul va fi undeva la vreo 400 de mii folia.
              Am sa incerc sa o pun eu, ajutat de cineva care se descurca cat de cat. Am si pistol cu aer cald, acum astept doar sa mai dea ceva caldura si ceva bani pe cardul de salarii Poza modificata e doar orientativ, culoarea exacta o voi alege ulterior. Ceva sfaturi pentru manopera? Aveti idee cat mi-ar lua la o firma specializata?
              Attached Files

Comment

• daca vrei ... te pot ajuta eu cu un virtual tuning mic ... doar ca posteaza poza in original si iti fac eu capota ! salut

Comment

• uite si originalul. pun 2 poze Poti sa te joci si cu grila ? si eventual niste pleoape? :P raman dator
                  Eventual sa alegi un negru mai mat, putin deschis, sau na... vezi tu...
                  si banda neagra - parasolarul de pe parbriz ca in cea de-a 3-a poza ... daca poti sa o pui in poza

LE am mai pus si loganul alb ca model pentru grila radiator.
                  Attached Files

Comment

• o mica idee .. pleoape nu am facut pt ca nu stiu ce culoare le vrei ... negre sau culoarea masinii ?
                    Attached Files

Comment

• Alex, ai putea incerca si o folie imitatie "carbon look" sau ceva de genul...sau vrei neaparat negru mat? Ca aia are si negru si gri
                      I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

• Toata capota cu fibra de carbon , cu tot cu montaj e 1 milion...daca vrei negru mat nu stiu cat este dar cam pe acolo.
                        sigpic

Comment

• Pai nu am un milion ladispozitie, vreau sa ma ajunga maxim 5-600 de mii ... si pleoapele vor fi negre ca nu am acum cum sa le vopsesc.

Dyz, mersi mult pentru efort, dar poti sa lasi pe capota marginile in culoare? sa vina intr-un oarecare V? asa cum am facut eu paint ?

Comment

• vreau sa stiu si eu cum arata imitatia de carbon, un sample, un link, orice pls

Comment

• Cel mai nou proiect auto din România!

Comment

• Da, m-am lamurit, am mai cautat si pe google... dar nu imi place, sau cel putin nu cred ca s-ar preta la culoarea masinii. Asa ca raman la ideea principala, folie simpla, un negru mat sau un negru mai cenusiu, sa merg sa vad ce culori au exact.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google