Loganelu Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Izolarea acelor conducte de Ac, din ce-am mai citit, ar fi inutila, chiar daca ti "s-ar parea" ca functioneaza acest artificiu.
    Nu spun ca-i si adevarat, dar te poti documenta.

Comment

O mica diferenta este. Dupa ce am pus izolatia pe acelasi drum mi-a spus persoana care era cu mine in masina sa dau clima mai incet desi era pe treapta 1 si pe albastru la maxim si cu o zi inainte cand nu aveam izolatia nu a zis nimica (era in timpu verii si era aceeasi temepratura in cele doua zile) si de aia am dedus ca o mica imbunatatire totusi este. Oricum din ce am vazut ce a facut Alessandro adica ca a anulat sa mai treaca antigelul si prin radiatoru din interioru masinii plus schimbarea becurilor cu leduri din bord asta cu siguranta va face diferenta si se va simtii aerul conditionat ca fiind mult mai eficient.

@jelly poza promisa cu plafoneira (este tiganita dar asa pot sa o fac imediat napoi cum a fost)

Si cateva poze cu masina. Azi am pus cauciucurile de iarna.
      Attached Files
      Last edited by Renault; 23 October 2010, 18:22.

Comment

Bafta la modificari.
        Ai putea sa schimbi si tu iluminarea la ceasurile de bord, sa schimbi arcurile cu niste Eibach sau H&R.

Comment

Iluminarea am sa o schimb. Arcuri nu pun pentru ca nu vreau sa coboare masina(stiu ca arata mai bine si ca sta altcumva pe drum ca am condus una cu weitec si mi-a placut) dar am sa pun amortizoare pe gaz dar nu stiu ce sa aleg intre: Monroe Original (Gas Technology), Kayaba Excel G, Bilstein B4, Sachs Super Touring.

Comment

bilstein B4 sunt mai sport, dar din cate stiu eu sunt recomandate a fi montate cu arcuri sport! Daca nu o veni kit complet

frumoasa masina si sa o conduci cu placere.
            sigpic

Comment

La amortizoarele Bilstein B4 nu cred ca trebuie sa iti pui arcuri sport ca la ei pe site B4 sunt considerate ca amortizoare de serie si sunt recomandate pentru inlocuirea celor stock.
              Multumesc la fel. La anu daca totul merge bine in special cu € loganelu va primi un frate mai mare adica un megane 3

Comment

Am inteles ca ai luat chedere suplimentare pentru usi , cum l-ai montat si care este efectul ?
                sigpic #

Comment

Pai nu ti-am aratat duminica? Poze am sa pun dupa ce pun peste tot ca am fost la ciclop si am mai luat 8 m sa fie

Comment

pai am cumparat si eu si nu mai stiu cum ai pus de asta intrebam, eu am pus doar intre usi
                    sigpic #

Comment

astept si eu pozele cu chederele, sunt curios unde le-ai pus si ce efect are
                      lipsa text

Comment

Am sa fac poze maine... efect: zgomotul usilor la inchidere s-a diminuat considerabil si nu se mai pune praf pe praguri

Comment

si eu am facut la fel, dar doresc sa vad si varianta ta
                          lipsa text

Comment

Poti da te rog detalii despre sistemul de incalzire in scaune?
                            Ce modificari a trebuit sa faci la scaune?
                            Cat costa sistemul?
                            Unde ai controalele?
                            Poti seta gradual incalzirea?

Multumesc anticipat.

fara linkuri externe

Comment

Nu am adus nici o modificare la scaune pentru ca scaunele au fost prevazute cu incalzire(au o gaura unde intra termostatul incalzirii). Butoanele au o singura treapta.
                              A costat 150 lei(scaunele fata + butoane + cartere (unde se pun butoanele)).

Comment

frumoasa masina ai si bine hranita,sa auzim numai de bine,iam si mie izolatie pt usile din spate,cam cat trebuie 10 m de 25 de lei crezi ca ajunge

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google