If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inainte de toate voi adresa cateva cuvinte comunitatii. Imi voi prezenta aici masinuta mea de care sunt tare multumit, si imi voi posta primele poze cu ea. Prea multe despre masina nu stiu, dar nici afon nu sunt si vreau ca sa mai incat si sunt sigur ca voi invata alaturi de voi ;)
Salutare Manup bine ai venit printre Loganisti.Frumoasa masinuta o culoare placuta si interesanta culoarea la display,recunosc ca n-am mai vazut asa culoare.In rest nu pot sa-ti zic prea multe decat spor la tunarit si la cati mai multi km fara probleme.Bafta.
Si culoarea masinii arata bine,ai facut bine ca ai dat 250 euro in plus si ai ales metalizata e mult mai buna decat si mai rezistenta in timp decat cea nemetalizata.
Folii pe geamuri,niste jante beton un stiker cu LC la parbriz si arata mult mai bine.Binenteles ca dupa posibilitatile financiare asa incet vei face Loganelul dupa gustul tau,dar dupa orice modificare asteptam poze sa ne dam cu pererile.
Atat stim noi romanii sa ne dam cu parerea si nimic mai mult , e sport national , nu inteleg de ce cand isi pune omul 3 poze cu loganul pe forum trebuie sa ii spuna cineva ce sa faca , poate nu vrea folii si jante.
Pt skypee,nu l-am obligat sa-si puna folie a fost doar o parere.Daca te uiti la postul lui Sandudeva si el tot de folie i-a scris lui Manup.De aia-i acest forum pt discutii,păreri,opinii si alte cele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment