My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cata vizibilitate e acuma in masina hai cu geamurile laterale si pune`le folie sa fie intuneric!!!!!!!!!!
    sigpic

Comment

• da mi si mie o idee despre difuzoare spate;)
      CARPE DIEM!

Comment

• dany - o asa chestie nu poti vorbi pe chat si mai ales pe myride-ul meu, trebuie sa te hotarastii daca: vor fi amplificate suplimentar, vrei sa ramai pe 13, vrei sa treci pe 16.5, vrei ovale, firme preferate samd. Daca iti iei ceva puternic si nu ai amplificare suplimentara se vor auzi mai prost si decat stoc pentru ca nu le duce player-ul samd...

p.s.: care stiti cum se poate da ionizarea jos - de facut se face dar doar la firme care si fac ionizare - insa raspunsul primit de la una din pitesti este ca numai la geamurile facute de ei fac si procesul de de-ionizare. Sau cu ce solutie pot incerca ca nu prea imi arde sa dau o gramada bani pe geamuri.
        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• iti spun eu care este adevarul ... luneta era slabita de la atata bas si a fost de ajuns o mica lovitura ...

Comment

• ) aia nu a fost o prea mica lovitura ) a fost godzilla )

bre muzicantule, nimic nou?

stiu ca ionizatu se curata cu ceva pe baza de potasiu, era o substanta in comert pentru geamuri de casa
            sigpicMy ride

Comment

• -> o sa ma apuc din nou de muzica - insa pentru moment am lucruri mai importante - cum ar fi:
              -distributia in 5-7000 de km
              -geamuri/luneta - folie - ca arata ca un cur - oricum folia va fi de 50% maxim.
              -diverse pregatiri de iarna - astea le-am cam terminat dar... bugetul pe anul asta e mancat de cele de mai sus.
              -> anul viitor incepand din ianuare se va trece pe:
              - o statie cu 4 canale
              - un set de tweetere
              - izolatie stp pe usi si altele pe podea + o rearanjare a cablurilor samd.
              - un design mai placut al portbagajului, am omul, materialele, ideile dar lipseste timpul.

p.s.: sa vezi ce iau toate supermarket-urile la rand - in speranta ca gasesc solutie d-aia

Comment

• de ce nu faci schimb cu cineva? era un baiat cu un logan gri ( nu mai stiu cine ) , ii dai geamurile laterale si ti le da pe ale lui + diferenta, va intelegeti voi ;)

LE : vorbeam de danycristian ( a scris mai sus un post )
                Last edited by Tudor; 5 November 2010, 15:18.
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Canto View Post

p.s.: care stiti cum se poate da ionizarea jos - de facut se face dar doar la firme care si fac ionizare - insa raspunsul primit de la una din pitesti este ca numai la geamurile facute de ei fac si procesul de de-ionizare. Sau cu ce solutie pot incerca ca nu prea imi arde sa dau o gramada bani pe geamuri.

Am curatat la un 1310 ionizare cu ..ACID DE BATERIE..s-a curatat de am zis ca sunt noi
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• ce bine era sa stiu la celelalte 2 baterii avute - care le-am facut sa curga de mama focului) - sa vad poate fac rost ...

Comment

• bleizer are bateria moarta, poate ti`o imprumuta el
                      sigpic

Comment

• canto tu ai maciulie de prestige nu? se monteaza greu, ca vreau sa-mi iau si eu una.
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• Destul de greu...eu nu am putut sa dau jos maciulia originala...si am fost nevoit sa scurtez si tija schimbatorului cu ocazia asta..(-7cm)
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• pai asta nu e problema eu o am data jos, eu nu stiu daca o sa stea fixa, de grosimea tijei....
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• mvp-ule - tu ai masina fix ca a mea parca - vezi ca maciulia va fi ceva mai mare decat tija si ai 2 optiuni:
                              - unu bagi un furtun sa mai scazi din grosime - nu recomand
                              - bagi 2 flacoane de poxipol in maciulie apoi o bagi pe tija si o tii in pozitianecesara cateva minute - apoi nu misti masina 2-3 ore. Eu asa am facut si am maciulia de 2 ani si nu are nimic.

- apropo vezi ca o sa ai impresia ca ai maciulia mai jos dupa aceasta operatiune deoarece maciulia noua va intra mai mult decat cea veche(aia neagra)

p.s.: de dat jos - recomand o panza de bomfaier - nu dureaza mai mult de 5 minute - de taiat pe vertical maciulia si apoi doar o despici de pe tija

Comment

• ok canto merci mult, deci poxipol sau moment expres fix cu mi-a recomandat dragman!!!
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google