Cam liniste pe aici, domnu'
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Hehe - de azi nu mai e liniste - cel putin la mine in masina
A inceput sezonul - peste 0 grade
Update-uri una bucata Pioneer 8300SD drept HU poze mai jos
Cabluri RCA Stinger - unidirectionale
- montaj azi cu ajutorul lu sdp
Update-uri pentru km mei (114.000):
- kit distributie rola intinzatoare SNR + curea distributie Gates
- pompa de apa Hepu
- rola+curea accesorii+ rola de intoarcere
- ulei motul 5W40 + 4 litrii antigel
- o-ring-uri - ca e posibil sa-mi dea putin ulei pe unde nu trebuie
- montajul duminica
Bixenon 4300K - pana fac fonduri de lupe ...
Urmeaza:
- folie geamuri
- o statie patru canale pentru difuzoare.
- izolatie pentru usi si portbagaj
- baterie deep cycle.
Comment
-
consola este albastra- aceeasi nuanta ca si bordul si playerul - aparatul foto deh... mai da rateuri la nuante
O sa fac maine seara cu alt aparat niste poze mai demne... dar sunt extrem de multumit de el:
Ce m-a atras:
Output-uri rca pe 4V
5 band eq cu 5default + 2 custom
HPF+LPF
Si indisponibilitatea unor modele gen p88rs ... ca de alpine mai greu ... ce aveam eu nevoie costa undeva la 17-20 milioane.
Uleiul este de la Daciashop ca si restul pieselor pentru distributie.Last edited by Canto; 10 February 2011, 00:13.
Comment
-
la cat ma pricep la muzica...cred ca ai facut o alegere buna...Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sh- au aparut 2 exemplare - dar fix intr-o perioada cand nu aveam bani... in rest nu am mai vazut ... cel putin in ultimele 2 luni. Oricum, lasand procesorul de sunet la o parte ca e alta mancare de peste si acest player este unu foarte bun si dupa parerea mea cam cea mai buna optiune in banii astia pentru un model nou.
Comment
-
Am vazut acel kenwood - ca performante este super si din ce am mai vazut este recomandat insa mai vine si partea a 2-a, kenwood e kenwood cu tot procesorul lor de sunet. Pioneer si Alpine samd nu cer de 2-3 ori mai mult pe un player(la cele din clasa superioara nu la cele ordinare care platesti doar firma) doar ca sa se afle in treaba.
Am preferat sa iau un player - de clasa medie - la un pret mediu, decat un player de clasa inalta si pret extrem de mic - din domeniul in care lucrez chestiile astea niciodata nu sunt bune pentru ca intotdeauna e o chichita pe undeva.
- un exemplu daca tie iti vine unu cu un woofer de 2000W la 400 RON(lasand garantia la o parte ca stiu ce inseamna in ziua de azi garantie) cu o lista de specificatii: ca coboara ca e si rapid samd .... nu cred ca te-ai arunca... parerea mea, si cam acest lucru s-a intamplat la mine cu acest kenwood.
Si modelul respectiv de kenwood vs pioneer-ul asta are doar un singur mare atu, procesor de sunet in rest tot atatea reglaje, tot atatea filtre, iesiri pe 4v ... etc.
Cea mai buna optiune in banii astia era un pioneer p88rs 2 insa cum am mai zis ... nu s-a mai gasit atunci cand l-am cautat si nu am de gand sa stau cu banii sub saltea 5 luni, doar o apare vreun player sh(nu prea am noroc cu lucrurile sh deci ma tin departe pe cat posibil de ele).
Ca fapt divers preturile oferite erau asa:
Kenwood - 860
Pioneer - 870Last edited by Canto; 11 February 2011, 12:49.
Comment
Comment