My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi pare rau de accident, bine ca esti sanatos....asta conteaza
    sigpic

Comment

• Bine ca esti sanatos. Si-a facut treaba fierul...
      Si sunt sigur ca va aparea alta mai frumoasa.

Comment

• Bine ca esti sanatos, sper sa rezolvi cat mai repede cu cei de la casco.

Comment

• imi pare sincer rau pentru cele intamplate,capul sus si sa vedem un nou inceput promitator.

Comment

• imi pare rau si mie, dar capul sus .. asteptam noul my ride ..
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Imi pare rau pentru cele intamplate Canto dar bine ca tu nu ai patit nimic grav !

Comment

• frumoasa alegere, te-ai imbracat in popa dupa cele intamplate? sau asa era programat?
                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Sincer, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Bine ca tu esti totusi ok.
                  Masina, se schimba nu e problema! Sper sa rezolvi cat mai repede la casco.

PS: daca te hotarasti sa dai toba, stii unde ma gasesti
                  sigpic

Comment

• deocamdata sunt bine si incet - incet imi revin. Astept zilele astea constatatorul Casco si apoi epava e ca si vanduta, in afara de arcuri nu mai iau nimic dupa ea.
                    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• nu iei muzica de pe ea ?
                      Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• aia e luata deja:P
                        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Ai cumva serigrafie de prestige? O dai la schimb cu una normala + niste $ ?
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• De pe masina din pacate nu se mai poate lua nimic.

Este in service si asteapta constatarea celor de la casco dupa aia masina este cumparata asa cum este de un baiat de la acel service.

Singurul lucru care se va mai lua de pe masina sunt arcurile sport si se vor inlocui cu cele stock.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• tata, parinte...pardon sar'mana parinte ( a se vedea costumatia lui de la bv :P )
                              faza e ca, toti zicem lasa ca metalul se face, etc, si ala costa bani, multi in cazul tau, daca nu aveai casco...era jale
                              dar cel mai important e ca tu nu ai nimic, masina acuma, vezi tu ce si cum, tu esti mai important decat ea
                              hai sa vedem un alt HDZ pe strazi mai repejor
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Nu poti lua bre si toba pentru mine?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google