Hai canto in cateva luni vreau sa-ti dau iar flasuri pe la gloria! Acelasi loc, aceiasi ora, un logan ph2 :>
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
b-74-hdz - va dainui in continuare.
Nu mai pot lua absolut nimic de pe masina, ca asa ar fi multe imbunatatiri... dar asa va ramane ... a fost ... si va fi pe viitor un ph2 1.6 16v macar de asta sunt singur.
Comment
-
asa tata, parintele :P
hai ca ai numai cuvinte de bine si incurajari din partea LC in spate, sa te revedem pe straziLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
-
Ma bucur ca iti iei 1.6 16 v ...dupa parerea mea e ce-a mai buna alegere pentru logan
Comment
-
-
masina cred ca va fi sh, voi sti cu siguranta in momentul in care voi avea toti banii.
Sistemul audio ... chiar nu are nimic. Statia o indoitura mica dar numai atat si cutia de la subwoofer a rezistat cu brio...
Comment
-
Tablaria e tablarie o inlocuim de fiecare data (eu ar trebui sa stiu ). Bine ca esti tu intreg, si cu buna dispozitie. Sper sa ne vedem in curand, iar de saptamana viitoare dupa ce iese Blacky din service te aduc la intalniri ca sa nu pierzi gustul loganului ))
Sper ca ai apucat sa te si relaxezi in zilele astea de concediu si sa te bucuri nitel de cele cateva grade + care au fost pe afara.
Insanatosire grabnica si sper sa ne vedem cat mai curand.
Comment
Comment