My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Canto, sa o stapanesti sanatos, si sa aveti grija unu de celalalt. Spor la reimbunatatit. O sa te misti repede, ca deja sti mersu )
    sigpicMy ride

Comment

• Mai e liber numaru 74 HDZ? Sau daca e iti pui din 3 cifre?
      Multi km si fara incidente!

Comment

• multumesc tuturor ... de miscat o sa ma misca repede zic eu (si sper sa fie asa)
        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de cele 16v !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• cati $$ a fost ?

Comment

• Ff buna noua achizitie Arata foarte bine noul golan si sper sa nu mai ai parte de incidente neplacute.
              Numai Bine !

Comment

• spune mi te rog de unde ai achizitionat plasa aceea pt depozitare din portbagaj...ms mult!

Comment

• Daca te referi la plasa din pozele cu prima masina, aceea a fost luata din Auchan.

Comment

• s-o stapanesti sanatos!
                    vin si eu cu cateva fotografii, de sambata trecuta (cam tarziu...ce-i drept!)
                    Attached Files

Comment

• vreau eu perdelutele daca nu le mai vrei...eventual si piciorul cotierei mai tine cate ceva electronic prin masina si le-as mai masca putin...

PS: faina masina, am admirat-o pe indelete la Poli....

Comment

• Bravo domnule. Sa fie cu noroc! Dar mai repede cu tiganeala, ca ne doare ochiul de la atata garda la sol
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea km cu km
                          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Deci garda la sol - sunt in asteptare cu harcurile sa fie date jos de pe fosta masina.

Perdelutele au fost donate la munca unor colegi, iar cotiera si cas-ul pioneer s-au dus pe masina lu 'dada prin urmare nu mai sunt disponibile.

Cu putin noroc pana la sfarsitul saptamanii viitoare va fi trantita.

Comment

• abia asteptam daca stiam de cotiera si perdelute ti le luam de sambata

Comment

• Originally posted by Canto View Post
                                Deci garda la sol - sunt in asteptare cu harcurile sa fie date jos de pe fosta masina.
                                Cumva fosta masina se afla undeva pe Trafic Greu la un dealer auto (sau ceva de genu')? Vazusem un Ambition albastru rasturnat sifonat tot cap-coada, nu grav dar cat sa fie dauna, puteam sa jur ca e HDZ-ul sau am confundat-o?
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google