My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nui rau , am vazut altele si mai si.
    Cati DB ai scos la masuratoare ? sincer nu mam uitat peste ce sau scris aici doar la poze.
    Eu am avut 2 powerbass-uri de 12" in portbagaj cu o statie Excursion si suna ceva .
    Poate castigam eu campionatu acesta de cel mai tare sistem audio editia 2000 nush cat )
    Numa ca din pacate am dat loganu mai demult acuma am alta masina.
    sigpic

Comment

• Prima masuratoare se va face in cadrul EMMA - din acest weekend 18-19 iunie care se va tine la Slobozia. Componentele de abia au iesit din rodaj si au inceput sa cante foarte bine.
      Apropo vezi ca sistemul meu de la inceput si pana acum...a suferit mai multe modificari, si masina si componente de sunet...

Am incercat sa fac si 1-2 filmulete dar din pacate cam orice aparat am prin casa de filmat in momentul in care am dat drumu la muzica este cam prea tare pentru microfonul utilizat de aparatul de fotografiat si nu se mai aude absolut nimic, eventual filmulet la cum tremura parbrizul, usile si alte cele. Sper in acest weekend sa am timp de un filmulet mai cum se cade, oricum mai am cateva detalii de pus la punct/aranjat pana la concurs, unde voi participa atat la SPL cat si la SQ.
      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• deci:
        -pe Mario nu l-am vazut niciodata ametit la petreceri cum l-am vazut aseara cand a coborat din HDZ
        O masina demna de competitii ... Bravo Canto!

Comment

• Vedem dupa acest weekend cat de demna este, de abia astept competitia, mai ales ca vor fi destul de multi participanti cu echipamente pe masura!
          La a mea inca mai am de lucrat la antifonat si la un suport pentru statie pentru care am luat deja masuri si care va apare in scurt timp dupa aceasta competitie ce va oferi in mare masura modularitate portbagajului.

Comment

• difuzoru tau jebele e pe 15" ?
            ce nu inteleg eu de ce toti cand auziti de jebele sau nush ce sariti in sus ca ce bune is si dinastea....
            Apreciez munca ta , efortu depus banii bagati si cred, rectific, sunt sigur ca se aude belea muzica in masina dar la cati bani ai bagat mai bine bagai de la alta firma cum ar fi powerbass, dragster, digital designs , RE audio , SPL si mai sunt multe altele.
            sigpic

Comment

• Unu la mana, eu nu am "jebele", cu toate ca au 2 difuzoare bune si aia.

Stiu marcile date si de tine, si sincer dupa ascultarea lor am ramas la GroundZero, ceea ce am acum pe masina. Deci inainte de orice comentariu arunca si tu un ochi aici:

si

Aceste lucruri le am acum pe masina dupa ce am trecut prin: Kicker, MTX, InPhase, SPL Dynamics samd...(desigur nu gasesti jebele in aceasta lista deci nustiu de unde ai scos-o tu pe asta...)

Doi la mana eventual ai putea sa citesti tot ce s-a scris mai inainte, eu nu am avut jebele, sony sau mai stiu eu ce de se aude "belea" ok? (ca sa pastram tonul indus si de tine). Eu nu cumpar difuzoare pentru firma care le produse ci pentru cum se aud. Pe masina mea vei gasi doar anumite difuzoare care au facut o anumita impresie si pe care am avut ocazia sa le ascult inainte sa le achizitionez.

Fiecare producator are umplutura 60% din produse, pe putin, si restul difuzoare de referinta care merita folosite daca vrei calitate/putere, dar esti dispus sa dai niste bani.
              Last edited by Canto; 16 June 2011, 17:56.

Comment

• mda ...... se mai baga si lumea in seama partea nasoala este ca ti-ai exprimat parerea ta cand nici macar nu te-ai informat despre sistem.
                este un sistem destul de bun in banii astia, care poate fi folosit zilnic pe diferite genuri de muzica.
                toate firmele au si produse entry pentru ca nu ar putea supravietui altfel

Comment

• ce stiu eu e ca e putin piperat pretu la difuzoru acela si se poate ajunge la decibeli asemanatori mai ieftin , de exemplu cu un difuzor de la digital designs de 15" care nu costa cat costa GZ si isi face treaba foarte bine.
                  Acuma asta e , poate el are o colaborare cu cei de la ground zero si de asta ii convine.
                  sigpic

Comment

• Norby89: din ce am citit eu pe aici, nu vad unde vrei sa ajungi cu discutia asta ... stiu masina lui Canto de cand a inceput cu statii, subwoofere, fire etc ... stiu cum se aude muzica lui, l-am vazut capiat si pe mario ... si la dB eu zic ca e mai mult decat multumit, cat si la claritate!

SPL = SOUND PRESSURE LEVEL -> din denumirea numelui sunt fix pentru BASS

Daca bagi SPL la SQ (sound quality) cred (defapt sunt sigur) ca o s-o dai in bara, pe cand cu Ground Zero sunt sigur ca poti concura la amandoua!
                    sigpic

Comment

• Nu neaparat de asta, intotdeauna se poate mai bine, in banii respectivi. Si la HU puteam sa iau un kenwood- pe hartie era mai bun decat acest pioneer insa am ales pioneer-ul.

In ceea ce priveste gama de difuzoare, stiu ce exista pe piata dar uite ca apare o problema ... difuzorul de 15 era cu un spl mai mare ... dar este de 15... eu voiam de 10 sau de 12... am si eu preferintele mele. Sau mai bine luam 2 difuzoare in aceeasi bani 30 spl.... si faceam incinta cat toata masina ... si spl imi dadea pana nu mai puteam. Eu am vrut un sistem care poate fi modular... daca plec in vacanta dau sub-ul jos dupa masina dar raman in continuare cu un bass frumos in masina de la difuzoarele din usi ... si alte chestii asemanatoare.

Cum am zis pe componente intotdeauna gasesti ceva mai bun decat alt model, intotdeauna poti sa-i faci o alta incinta care sa sune mai bine samd... Masina nu e facuta strict pentru concursuri ... daca era asa ... probabil era o alta masina, alte componente samd, alte cutii pentru sub... si crede-ma in masina este destul incat sa te apuce durerea de cap dar totusi sa nu distorsioneze deloc prin urmare eu am fost multumit.

Eu am avut o afinitate pentru gz ... asa cum altii au o afinitate catre DD plus ca am vrut sa intru pe drumul care l-am inceput un singur producator la linia audio.

Prin urmare intrebarile/discutiile de acest gen imi plac totul este sa fie reciproc deoarece accept atat lucrurile bune cat si pe cele rele insa la un anumit punct intervine decizia unei persoane si pana la urma asta este ceea ce conteaza.
                      Last edited by Canto; 17 June 2011, 14:36.

Comment

• Mai conteaza si cxalitatea produsul mai nea Norby, ai dreptate tu cand zici ca poti concura cu ceva mai ieftin, insa dupa 2-3 etape, te-ai .... pardon in ele de difuri.

Ca si apropiat al celor de la GZShop, am avut ocazia sa vad in actiune multe sisteme de top, multe masini pregatite special pt competitii audio. GZ n-a dezamagit pana acum ...
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Succes la concurs Canto
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Am auzit ca ai luat un loc 1 la SPL. Felicitari !
                            Nu-i bai...

Comment

• Da asa am auzit si eu,bravo Canto,meritai o bucurie dupa atatea necazuri si munca
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari pentru locul obtinut. Sper sa iti rezolvi cat mai repede problemele la instalatie.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google