My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc - insa din pacate am gasit sursa problemelor si nu e chiar asa simpla, deoarece problema apare de la player, cand ii vine lui da semnale aiurea pe RCA-uri, inclusiv un blocaj o sa fac azi turul service-urilor din Bucuresti.

Etapa a fost foarte ok, am avut ocazia sa stau intr-o masina care a reusit sa scoata 155.2 Db pe muzica (nu pe sinus) si .... nu am reusit sa stau foarte mult).
    Urmeaza sa rezolv problemele si sa continui pe acest drum
    Attached Files
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• felicitari Canto pentru reusita
      sigpic

Comment

• Felicitari Canto !! stiam ca vei lua un premiu dupa cum mi s a ridicat paru pe maini la tine in masina )) Bravo si hai la mai mult !!
        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
        Simply Stance

Comment

• Felicitari Canto, sper sa se rezolve repede problemele aparute.
          Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• bravo canto ... tot respectul si ma bucur cand vad ca mai este cineva care sa ne reprezinte la show-uri

Comment

• felicitarile mele si la cat mai multe astfel de premii!!!!!! asta e doar inceputul, sper din suflet sa dovedesti tuturor si pe viitor ca in HDZ chiar se aude muzica
              sigpic

Comment

• felicitari !!! la cat mai multe reusite iti doresc
                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• si cine a scos 155 db? ludovic?
                  Nu-i bai...

Comment

• da ludovic, a reusit la espl 154.7 si a 2-a zi la concursul de loudest car 155.2 pe o melodie ....

Comment

• Felicitari Canto pentru rezultat.
                      Sunt convins ca masina ar fi luat un loc foarte bun si la SQ, deoarece cand am ascultat-o prima si ultima oara, masina suna foarte bine, chiar si asa cu difuzoarele nerodate. Cu un reglaj pe masura cu siguranta ai fi luat locul 1 la Entry 5Ch, unde castigator a fost o alta masina din LoganClub, Pigoo.
                      Intr-adevar 155,2 a dat Ludovic la Event Loudest Car, pe melodia Billie Jean, cu o singura usa (cea de la sofer deschisa).
                      Pe site-ul EMMA Romania, vor aparea in urmatoarele zile si imagini si clipuri video de la eveniment.

Comment

• Felicitari Canto!! Bafta in continuare si astept sa vad din ce in ce mai multe realizari cu sonorizarea ta!

Comment

• felicitari nenea! vezi ca pe topicul "vanatoarea de placute"ai un 42 HDZ capturat la Pasarea.

Comment

• felicitari canto
                            am inteles ca ai doua cupe.. printre care si a mea ))))) sa mi-o dai
                            sigpic

Comment

• Da e la mine, sa-mi dai si mie o adresa pe pm si ti-l trimit prin posta facuta pachet frumos, alaturi de medalie si diploma.

Comment

• bv domnu canto si bineinteles domnului lui pigoo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google