felicitari canto
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Revenim cu cateva update-uri:
- set nou de tweetere GZ Plutonium
- set nou de tweetere M.N.C. Brill Tweeter
- lupe
Toate urmeaza sa fie montate in viitorul apropiat cu exceptia unei perechi de tweetere.... sa vedem care vor fi norocoasele care vor ramane.
Comment
-
Tot spre gz tind si eu, mai ales ca am vazut cateva review-uri si le-am facut si un test preliminar aseara si acopera ( datorita tipului de difuzor, nefiind un simplu tweeter ci tinde spre full range) o gama mult mai larga de frecvente. Acele M.N.C. au fost ca o solutie in cazul in care nu imi ajungeau GZ-urile la timp dar s-a intamplat exact invers si au venit gz-urile inainte de m.n.c-uri. In weekend sper sa fac un test mai amanuntit, detalii/poze referitoare la montaj ... vor urma.
Comment
-
Tot acolo va fi montat - gaura de montaj este in prezent de 50 mm, iar pentru acest tweeter va fi de 61 mm ... cu mult nu difera si ma bucur acum ca nu m-am dus prea in jos cu tweeter-ul de atunci. In mare parte ma foiesc sa nu fac ceva custom pentru ca prefer sa para "de acolo" sa vedem intai la o incercare serioasa de montaj daca trebuie sa introduc si alte materiale in afara de un inel mic de lemn( pe interior pentru suruburi )
Comment
Comment