Alfaromtrans - mi-a ajuns azi. 30 RON+ transport
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nu au bagat-o pe site. Luati legatura cu ei pe forum, sunt cam zgarciti la poze.
Comment
-
Oricum deocamdata am peste 5 tentative dar nu am reusit sa o fac sa mearga. Ea se monteaza ok ... la locul ei ... dar ori nu face ceva contact ori este altceva in neregula dar nu merge telecomanda sa o folosesc(cheia este inca bruta). Le-am dat un pm ... poate exista vreo chichita la montaj.
Comment
-
Depinde ce insonorizare vrei sa faci...Depinde de materiale, de straturi, combinatii de materiale samd..
Comment
-
Nu ai ce sa muti altceva decat placa dupa cheia veche.... si am doua chei luate de la ei.... niciuna nu merge cu tot cu bateria lor samd. S-ar putea sa nu pice prea bine piciorusele alea altceva nu-mi vine... dar avand in vedere ce caldura este ... nu prea imi arde sa incerc prea des. Poate cand o fi mai cald... ca e timp in perioada urmatoare.
Comment
-
-
A venit acel moment al sezonului schimbul de ulei + filtru. (filtrul de aer si polen se schimba mai des)
Mai trebuie si mentenanta - masina a ajuns la 62k. Astept 72-75k si fac si distributia.
Sper luna urmatoare sa-mi achizitionez si difuzoarele care le astept de mult plus sa fac ceva curatenie si o noua incinta pt anul competitional 2013.
P.s.: Mersi evali
Comment
Comment