If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
domnu tin sa te anunt ca te inseli..merg si ziua si seara cu angel-urile aprinse -desi sunt puse separat pe buton- si am trecut/stat langa/in spatele politiei si nu m-a oprit nimeni..in momentul in care aprinzi xenonu, angel-ul se vede foarte frumos slab si deloc ilegal, zi sau noapte
Mersi, mersi am terminat anul competitional, cu 1 loc intai la SPL, un loc 3 SPL si un loc 5. Iar la SQ un loc 1 si un loc 7. Deja stiu ce am de modificat pentru anul viitor si sper in cat mai scurt timp sa pun masina la punct
Angel-urile vor fi activate doar la show-uri ... este o mica problema cu ele ... sunt foarte albastre....
In schimb pozitia pusa - este ca o faza scurta ... aproape si se vede destul de frumos ... zic eu, poze diseara.
la postu asta ma refeream, am uitat sa dau quote ) oricum e fenomenala masina pe partea de sunet, mai ales ca nu lasa impresia, fata de alea de la show, prea ostentative...
nu cred ca era nevoie de ironii..imi cer scuze pentru deranj...
la mine angel-urile nu sunt albul acela(ca la majoritatea...) sunt un albastru - bleumarin din acest motiv nu le-am legat. Iar in prima faza am crezut ca ai postat in alta parte
Iarna asta ma apuc sa reconfigurez sistemul, in functie de $ voi trece pe 2 statii independente (chiar 3 daca fac rost si de un Genesys pentru mid-uri).
Se va renunta la tw. ingropate in usi si voi lucra in 2 directii, ori puse pe bord ori pe stalpi.... depinde daca mai gasesc un bord de ph2 in stare relativ ok ca sa-l imbrac.
Sistemul va fi in mare parte un 5(pentru concurs) sau 7 canale(pentru mine)
Oricum pana in primavara nu mai modific fizic nimic, doar fac stocuri de componente... e aiurea sa lucrezi pe umiditate mare...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment