Felicitari Canto, desi l-am votat pe Pigoo, ma bucur ca ai castigat tu, deoarece si tu ai depus multa munca sa-i sara lautarii din boxe!
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mersi. In curand 2 etape, din pacate nu pot ajunge si la Oradea. Dar voi avea saptamanile viitoare, etape la Slobozia si Bucuresti (finala). Dar voi intra de data aceasta si niste categorii mai sus, deoarece dupa multa vreme am reusit sa imi achizitionez si un monobloc care sa faca fata la ce ii arunc la picioare
Comment
-
Un mic update - dupa o tentativa esuata cu o statie "buna" am reusit cu ceva bafta un loc 1 la CNCA - Slobozia Locul 1 mini 1000.
Sper sa rezolv ceva pana la finala de la BucurestiAttached Files
Comment
-
-
-
Sincer, de data aceasta chiar am dat un scor mic pentru ca am venit la competitie cu gandul la alta problema nu la amplificator. Si am fost fortat de imprejurari sa dau mai mult de dorul de a da un scor pentru ca oricum am batut drumul pana acolo.
Sper sa o pun la punct saptamana asta intr-un fel sau altul ... pana la evenimentul de la Exporom.
Subwoofer -20. Acordam un mic demo colegilor + exista un fundal de muzica neconforma (manele) de la o pensiune vecina
Sau link direct: http://www.youtube.com/watch?v=fF6mnEQNmWU
Comment
-
Condensatorul pe instalatia electrica pana in statie poate, se monteaza in functie de cat "marketing" este dispus sa inghita clientul de la vanzator. Daca ai o baterie sanatoasa(nu mare ci sanatoasa, sa nu aiba probleme) si un sistem de incarcare la fel fara probleme alaturi de cabluri de plus si minus corespunzator trase, adica o instalatie ca la carte nu ai nevoie de condensator. Dar aici sunt mult de spus de genul: o statie de 200 ron zice ca stie sa ofere 100 W rms dar ea are eficienta de 15%(si putere reala 30W), ca gasesti si la 800 ron una de 100 W rms dar care are eficienta 85%(si scoate cat zice sau chiar mai mult) prin urmare mult mai putin curent consumat. Banul isi spune diferenta in acest domeniu si depinde de absolut toate componentele pe care le vei monta pe masina:
Upgrade la instalatia electrica - conectori specifici si dimensiuni in functie de consumatori
Cablurile trase - conectori specifici si dimensiuni in functie de consumatori
Head-unit - calitate sunet, optiune de filtrare, voltaj pe iesire samd
Difuzoare (subwoofere sau midbasi) - eficienta lor si rezistenta
Amplificatoare - eficienta, racire, consum samd.
Este de ajuns o piesa slaba si se duce totul de rapa, eu am tot aflat asta pe pielea mea de 2-3 ani incoa.
Comment
Comment