If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
@nicu_rcn - soseaua chitilei nr. 178 parca, daca vrei iti pot lasa un numar de telefon pe mesaj privat. Din cate stiu exista o spalatorie fix langa ei.
@Dragman - la cat de des verific eu sigurantele si punctele de masa, bateria samd ... racirea motorului la concursuri ... sunt dispus sa schimb acel pvc si o data pe luna dar am mai avut de la cineva un surplus de pvc care a tinut in stare perfecta si 4-5 ani ... masina mea veche mergand si acum cred cu acea protectie pe sub motor.
Dupa partea de bass incepe distractia cu usile - din nou. Ultimele modificari pana la revizia capitala (atat pentru masina cat si pentru buzunar )
Sper sa ajunga in 2-3 saptamani
Urmeaza:
Dupa partea de bass incepe distractia cu usile - din nou. Ultimele modificari pana la revizia capitala (atat pentru masina cat si pentru buzunar )
Sper sa ajunga in 2-3 saptamani
Urmeaza:
VO 16,5? Pe partea de tweeter cu ce o sa mergi?
Ai sa vezi pe viitor ca o sa-ti trebuiasca si ceva midbasi mai potenti sa tina companie mediilor...
Bornele au fost luate de pe ebay si au costat cam 100-110 RON. Insa e putin cam naspa cu bateriile astea stock deoarece se potrivesc dar nu prea ai loc sa tragi firele cum trebuie ca bornele se pot pune doar in anumite pozitii fiind mai mari .... o sa le pun de abia cand o sa trec pe un powercell 3000, pana atunci stau pe birou.
In ceea ce priveste acele medii .... sa zicem ca sunt doar primele dintr-un proiect ceva mai impresionant ... pentru schimbarea definitiva a usilor. Pe partea de inalte datorita unei liniaritati mai mari a difuzorului de medie voi taia putin mai sus full range-ul(momentan este in 1,5-2khz) si voi putea sa-i dau putere destul de mare.... asta pana cand va veni un VO-B1 sau poate doua in functie de cate difuzoare vor exista pe usa. Momentan subwoofer-ul este mai mult decat capabil sa se ocupe de orice zona de subjoase si neavand delay aproape deloc intre subwoofer si partea din fata bass-ul suna ca si cum ar veni din portierele fata. Ceea ce ma intereseaza acum este sa realizez o liniaritate mult mai mare a volumului.
Oricum am auzit ca mai vrei putin si tu ... ca te-ai cam obisnuit cu difuzoarele tale.
Oricum am auzit ca mai vrei putin si tu ... ca te-ai cam obisnuit cu difuzoarele tale.
Obisnuit e prea mult spus, stiu doar ca se poate putin mai bine...
Bafta si la cat mai multe difuzoare in usi, fa tu experimente primul sa am de unde fura idei
Frumoasa masinuta , ti-am pus cateva intrebari odata printr-un pm dar nu mi-ai raspuns , te deranjez aici cu alta
Si tie tot 1 "banut" de autorizatie la folie ti-au pus baietii? Si dupa ce ai pus folia a avut niste bule sub ea care erau din apa , si dupa cateva zile au disparut ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment