Bravo nenea ! Felicitari si la cat mai multe cupe si locuri fruntase !
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Avem asa 2x DigitalDesigns VO 6.5 primele 2 piese dintr-un puzzle de vreo 6-8 componente finale.
Urmeaza 2 tweetere pe masura apoi revenim la medii.
Pana atunci 2 filmulete doar cu difuzoarele la volum mai putin de 1/2 si fara subwoofer activat
Orice distorsiune datorita microfonului.
Din pacate prea puternice sa filmez seara pe bulevard fara blocuri sau case - a venit politia:|
Comment
-
Pretul a fost undeva in jur de 650 RON. Urmeaza cateva zile de reglaje sa le potrivesc pe urechea mea dar sunt foarte multumit de ele.
Comment
-
Cine zicea ca Piata Constitutiei nu are acustica buna?
Mersi Cezar pentru cd)
Comment
-
Hehe ieri am tras de m-au trecut apele . Nu am fost din intamplare, pe acolo lucrez.
La ce aglomeratie a fost ieri pe acolo .... La un moment dat cica nu se prea mai putea circula pe strada ... insa s-a rezolvat.
Comment
-
Un digital designs ss1a cel pt subwoofer ... dar mai am unul si pt difuzoare...
Comment
-
Update-uri noi:
- muzica - tweetere noi - urmeaza integrarea lor - DD VO B1
- cabluri de curent home made. Cablu de 50 de calitate(50 adevarat) plus clesti sanatosi. La cerere mai fac si pentru altii care vor cabluri nu lite
Cablurile au beneficiat de papuci sertizati, apoi cositoriti sa fie totul perfect, iar apoi asamblate corespunzator.
Poze mai jos:
Comment
-
destul de maricele nu le-am masurat cu rigla dar vor fi mai greu de integrat... vedem
Comment
Comment