Nascuta in iulie 2005- si adoptata de mine in noiembrie 2007, va prezint Loganul meu: 1.6MPI - 76000KM
Am asteptat pana acuma ca sa am ce sa prezint pe aici:
1. Audio
Casetofon: Alpine IDA X200
Boxe Fata: MTX THX502
Boxe Spate: MTX THX693
Subwoofer: MTX RT12DV
Statie: InPhase IPA601
Condensator: Pyramid CAP160DBL
O mica izolatie precum skandal cu acea folie pentru fata unde dardaiau rau usile si pentru o solutie very-low cost chiar se merita.
2.Motor
Soft Dimsport
Filtru de aer Green direct in carcasa originala
3.Look
Nimic speciala inca geamurile spate si luneta fiind ionizate de fostul proprietar cu toate ca pe mine nu prea m-a incantat chestia asta... dar merge.
Urmeaza o bara de mcv cu ceva speciala pe ea dar intai sa-mi revin dpdv monetar.
4. Frane: My pride and joy
Am plecat de la discuri pline si am ajuns la:
Etrieri diesel(ca sa intre disc ventilat)
Placute EBC Greenstuff
Discuri EBC 3GD Sport Rotors-ventilate/striate/"semiperforate"
pe aceasta cale le multumesc lu' Dsign, Golan si DomnulK pentru montaj mai ceva ca in service(mai multa rabdare si mai multa migaleala).
P.S.: aviz amatorilor care ati luat piese de la userul Supercar care tot sustinea sus si tare ca piesele lui sunt originale:printre pozele urcate de mine pe la sfarsit vedeti niste capete de bara originale de la supercar
P.s2: asa arata din februarie-martie pana acuma.... deci pana in 10000 de km... si dupa cum poate sa confirme multa lume de pe acest forum... nu merg ca disperatu' si nici nu fac offroad(decat cand merg la dany )
Poze: nu am la toate inca dar urmeaza update-uri:
Am asteptat pana acuma ca sa am ce sa prezint pe aici:
1. Audio
Casetofon: Alpine IDA X200
Boxe Fata: MTX THX502
Boxe Spate: MTX THX693
Subwoofer: MTX RT12DV
Statie: InPhase IPA601
Condensator: Pyramid CAP160DBL
O mica izolatie precum skandal cu acea folie pentru fata unde dardaiau rau usile si pentru o solutie very-low cost chiar se merita.
2.Motor
Soft Dimsport
Filtru de aer Green direct in carcasa originala
3.Look
Nimic speciala inca geamurile spate si luneta fiind ionizate de fostul proprietar cu toate ca pe mine nu prea m-a incantat chestia asta... dar merge.
Urmeaza o bara de mcv cu ceva speciala pe ea dar intai sa-mi revin dpdv monetar.
4. Frane: My pride and joy
Am plecat de la discuri pline si am ajuns la:
Etrieri diesel(ca sa intre disc ventilat)
Placute EBC Greenstuff
Discuri EBC 3GD Sport Rotors-ventilate/striate/"semiperforate"
pe aceasta cale le multumesc lu' Dsign, Golan si DomnulK pentru montaj mai ceva ca in service(mai multa rabdare si mai multa migaleala).
P.S.: aviz amatorilor care ati luat piese de la userul Supercar care tot sustinea sus si tare ca piesele lui sunt originale:printre pozele urcate de mine pe la sfarsit vedeti niste capete de bara originale de la supercar
P.s2: asa arata din februarie-martie pana acuma.... deci pana in 10000 de km... si dupa cum poate sa confirme multa lume de pe acest forum... nu merg ca disperatu' si nici nu fac offroad(decat cand merg la dany )
Poze: nu am la toate inca dar urmeaza update-uri:
Comment