If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
da da - a beneficiat astazi de un schimb de ulei
- motul 8100 XCESS 5W40 - prin daciashop
- repozitionarea bucselor - s-a mai lasat putin si parca e putin mai ok la tinuta de drum
- si rezolvarea unui surub rupt in capacul culbutorilor - de la capacul filtrului de aer
___
toate realizate de Cosmin (CGK-ul) caruia ii multumesc
Pentru cei cu Mobil super 3000 5w40 recomand verificarea uleiului dupa 5-6000 de km pana in ziua schimbarii lui - deoarece la mine - la 8500 de km uleiul era urat(ars) - ceea ce cu castrol magnatec 5w40 sau elf - nu am patit si m-am dus peste 10000 cu ele ... insa sunt multumit de zgomotul scos acum cu motul... urmeaza amortizoarele pe fata - ca cel de pe dreapta e distrus - o sa le refac si o sa tai cam 3-4 cm din ele.
ce era bum bum in masina ta pana acum, dar ce o sa fie de acum inainte.....o sa te aud de la 5 strazi sa le stapanesti sanatos si sa le folosesti cu placere
avand in vedere cate am eu in portbagaj e de ajuns sa dau jos "mini-trusa" de scule... si atunci se rezolva - ca nu sunt genul care sa vin cu ea usurata )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment