If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu un logan si m-am gandit sa investesc putin in el...O sa ii schimb luminile de la bord, cesuri si butoane. M-am gandit sa ii iau si jante..ceva mai ieftine..ART. Si am de ales din urmatoarele 4 modele. Cei care aveti sau ati vazut, care credeti ca se potrivest..pentru un logan gri perla
nu suport jantele cu 5 spite pe 4 prezoane. mi se par oribile daca nu sunt prevazute cu capac care sa astupe prezoanele. votez varianta 3 care cred ca merge foarte bine pe culoarea alb. nu stiu nici ce culoare ai tu nici ce preferinte ai. pana la urma frumos e ceea ce iti place tie.
Salutare Andr3w si bun venit printre loganisti.Indiferent de părerea mea sau a altora până la urma decizia finală este tot a ta.Daca nu esti hotarat,eu zic să iei fiecare model de janta si s-o pui langa masina si atunci ai să vezi mai bine cam cum ar arata fiecare.Eu pe Logan am modelul din poza 4(vezi avatar),dar din cele patru modele imi place 1,3 si 4.Bafta la tunarit si la cati mai multi km fara probleme.
pff...si mie imi plac jantele cu mai multe spite..a.cu ledurile..am un prieten care se ocupa..ms mult..poate daca poti sa imi zici cum sa desfac bordul..k el a facut doar la cielo..si la logan i l-a desfacut proprietarul.. multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment