Foarte tare ,imi place.
Dj-10-stg
Collapse
X
-
pff..s-au dus planurile mele din cauza lipsei de bani si de timp.
Spoilerul? e si acum in lucru din cauza lipsei de timp (am avut bacu', facultatea cu admitere inscriere si toate cele, putina distractie si s-a dus vara). Singur nu prea pot sa il fac, iar baiatu' care ma ajuta a inceput si el cu invatatu' pt bac . deci pana la vara nu sunt sanse sa il fac. :|
Comment
-
i-am oferit si un martisor. :>
zilele astea trebuie sa vina xenonul castigat la concursul de Valentine's dayAttached Files
Comment
-
multumesc
azi a ajuns kit-ul xenon. in weekend o sa il montezX
Comment
-
azi am montat xenonul. e "foarte tare frate"X. problema e ca farurile mele bat unu' in pom si altu' sub masina. trebuie sa le reglez. Multumesc inca odata XENONGT pt premiu. O sa revin cu mai multe poze pentru ca nu am avut timp sa fac.
Comment
-
Comment
-
In prima poza se vede ca nu este asezat calumea becul
Comment
-
Originally posted by Mariusrs View Postspoilaru a fost vopsit de amatori?))
Originally posted by WeeD View PostIn prima poza se vede ca nu este asezat calumea becul
Originally posted by cosmin83 View Postcum bat noaptea esti multumit,parerea mea sunt cam slabe.
..............
spoilerul se cojeste decat pe bandou. sub el nu este nicio problema. daca puteti sa imi dati si mie o idee cum sa iau toat vopseaua dupa bandou, sa fie negru:-??
Comment
-
cu ocazia sarbatorilor de Pasti, profitand de vacanta am rezolvat si eu spoilerul de fata, am vopsit bandoul negru si jantele in 2 culori. ignorati mizeria si gastele, eram la tara)).
Comment
Comment