Am si eu un logan si m-am gandit sa investesc putin in el...O sa ii schimb luminile de la bord, cesuri si butoane. M-am gandit sa ii iau si jante..ceva mai ieftine..ART. Si am de ales din urmatoarele 4 modele. Cei care aveti sau ati vazut, care credeti ca se potrivest..pentru un logan gri perla
Dj-10-stg
Collapse
X
-
nu suport jantele cu 5 spite pe 4 prezoane. mi se par oribile daca nu sunt prevazute cu capac care sa astupe prezoanele. votez varianta 3 care cred ca merge foarte bine pe culoarea alb. nu stiu nici ce culoare ai tu nici ce preferinte ai. pana la urma frumos e ceea ce iti place tie.Last edited by maistoru; 11 August 2009, 21:52.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Salutare Andr3w si bun venit printre loganisti.Indiferent de părerea mea sau a altora până la urma decizia finală este tot a ta.Daca nu esti hotarat,eu zic să iei fiecare model de janta si s-o pui langa masina si atunci ai să vezi mai bine cam cum ar arata fiecare.Eu pe Logan am modelul din poza 4(vezi avatar),dar din cele patru modele imi place 1,3 si 4.Bafta la tunarit si la cati mai multi km fara probleme.
Comment
Comment