0k..o sa raman la janta 3..cred..dar m-am grabit putin..poate peste 2 luni le pun jantele..nu am bani inca..o sa fac saptamana viitoare bordul..sper..ce ziceti de un alb ceasurile si rosu acele, iar la butoane alb..:-??ca vreau sa fac zilele astea comanda de leduri..
Dj-10-stg
Collapse
X
-
-
spor la treaba!
> nu te zgarci la bani cand e vb de jante! m bine m strangi decat sa dai banii pe ceva "no name"... verifica unde sunt produse, daca acea firma are vreo certificare de calitate s.a.m.d.
> scuzati pleonasmul, ma gandeam la o certificare <
Comment
-
ok..nu o sa ma zgarcesc..am si eu o intrebare..grila din fata..este cu tot cu spoiler sau..este "singura", eu am masina lovita si trebuie sa ajung cu ea la casco, daca incerc sa imi schimb grila, sa imi pun sita credeti ca cei de la casco nu o mai primesc:-??, ziceam sa fac acum inainte sa o repar ca poate nu imi place..:-??Last edited by crististreulea; 9 February 2011, 13:17.
Comment
-
Da,grila si spoilerul sunt o singura piesa nu sunt separat.Cred ca va trebui sa decupezi tu grila dupa ce vei schimba spoilerul ca cei de la Casco nu cred ca vor face asta,ei doar ti-o schimba si ti-o vopsesc,dar nu cred ca-i mare lucru sa-i intrebi daca vor sa-ti faca modificarea.
Comment
-
eheee..de cand am promis ca fac si eu ceva la masina..si nimic..masina lu' tata si stiti cum e "nu avem noi nevoie de asa ceva, nici de aia ce sa facem cu ea?". Eu nu aveam permis..si era mai nasol.acum..pe 17 decembrie am luat permisul, si m-am apucat de ea. am inceput cu schimbatul ledurilor (ceasurile computerul consola si butoanele albe iar acele rosii) ..o sa revin si cu poze. inca nu am facut
Ce imi recomandati sa mai fac?...(bugetul este cam mic)
Comment
-
andr3w am niste idei pt tine daca vrei ! iti inteleg situatia ! si cand faci poza la masina ....iti modific eu poza ca sa iti faci o idee ! sa vezi cum ar arata fiecare janta pe masina ta !!lasami un pm cu id tau daca vrei si vorbim !sigpic
Comment
-
am si poze..dar cu butoanele maine..ca nu am facut..imi cer scuze pentru claritatea pozelor..nu imi ies nici cu camera foarte binegeamul de la bord putin murdar..maine o curat..toata masina (sper sa mearga sa vedeti pozele)
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Comment
-
poza cu butoanele..dar..nu este prea clara..facuta din mers..imi cer scuze..si cu masina..care este lovita pe partea stingala aripa si spoiler...deocamdata..masina este stok..
Comment
-
cam trist ce se intampla cu loganul meu:|(vesnica problema, banii). a primit un mp3 Pioneer DEH-2900MP, nu este nou, dar s-a ascultat pana in 70 ore, (se aude foarte bine)
urmeaza: toba sport(dupa sarbatori), gpl), si cred ca o sa ii iau si un subwoofer.
poze:
Comment
-
plafoniera cu leduri
poze:
Comment
-
luni o sa ma duc sa cumpar un spoiler de mcv, sa il schimb ca al meu este lovit, iar marti o sa o duc sa il vopsesc, si o sa vospesc si aripa(aceeasi problema). Spoilerul este 100 lei, iar aripa sa o indrepte sa o chituiasca si sa o vopseasca + vopsire spoiler (tot, si bandoul negru) este 200 lei, cu vopseaua mea. Ce parere aveti, mai ales ca mi-a zis ca nu face la cuptor, ca este cald afara, ca nu o sa se "cojasca" vopseaua? ce ziceti, o sa am probleme sau nu? in alte parti vopsitul este mai scump. (o sa ma ajunga spoiler cu aripa si cu vopsit pe undeva pe la 350 lei) astept pareri...
Comment
Comment