multumesc.. de vopsitul ala ce ziceti?:-?
Dj-10-stg
Collapse
X
-
am vb la tel.ins ca raman la asta unde fac eu. sper sa fie bine:-?. acum ce ziceti de folie si stalpi negri ca in poza (edit ps)Attached Files
Comment
-
alea laterale nu le mai vopsesc
o sa vopsesc fata si spate..
ieri am montat spoilerul de mcv. azi ma duc sa il vopsesc, si o sa vopsesc si bandoul din spate:|,tot ieri am pus si firele pentru swbwoofer+subwoofer-ul unui prieten.
Comment
-
gata si spoilerul. am indreptat aripa, si am montat spoilerul (vopsite ambele) imi mai trebuie grila dintre proiectoare..daca aveti:>dau ceva la schimb.. poze(in proces de montare))
a, si suportul ala de proiectoare(sistemul ala de prindere pe spoiler), imi mai trebuie..
Comment
-
a primit si o cotiera universala. putin cam inalta, incomoda pt frana de mana, dar merge. m-am obisnuit cu ea
Comment
-
azi triple fumurii.. sper sa nu am probleme cu politia.
POZE:
Comment
-
Of ce va mai plac voua triplele astea fumurii de parca ar schimba aspectul masinii si chiar si asa sunt gandite intr-un fel . In poze nu prea se distinge asa bine beculetu ala, imi inchipui cum se vede pe soare sau pe ceata. Ganditi-va si la ceilalti participanti din trafic. Spor in continuare la modificari ca arata destul de bine exclud lucru asta cu triplele . Sper ca nu te-ai suparat pe mine. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment