nu m-am suparat. nu am de ce. fiecare cu ce-i place..multumesc frumos, succes si tie.
Dj-10-stg
Collapse
X
-
pai nu l-am pus eu.l=am pus la o cunostinta mai priceputa in domeniu. da, feon industrial.
hai ca am pus un pool..am si votat
am mai facut ceva foarte mic. semnalizarile fumurii.
urmeaza parasolar)). fac si eu putin cate putin si ceva ieftin. nu imi permite buzunarulLast edited by crististreulea; 9 February 2011, 13:33.
Comment
-
parca sunt prea negre sau cel putin asa se vede in poze,dar arata ok si daca tot ai o cunostinta care se pricepe la colantari ai putea sa pui colant negru pe plafon si spoilerul fata la gura de aerisire poti sa faci partea de jos tot cu negru,asta ca idee sper ca nu te deranjeaza,numai bine.
Comment
-
azi am atins pragul de 49.000 km.
pai sa sti ca ma gandisem sa fac asa. colant negru la spoiler in partea de jos, iar la grila urmeaza sa scot stema si sa fac toata grila neagra. de plafon inca nu sunt hotarat.Attached FilesLast edited by crististreulea; 9 February 2011, 13:33.
Comment
-
la pretu' care il are benzina..glumeam. il folosesc.de acum am inceput sa il folosesc..)). pff..eu am ceva planuri cu masina, dar cum am mai spus, in primul rand nu sunt fonduri, iar in al doilea rand sa termin si eu cu bacu'). dupa bac sper sa reusesc sa fac un badboy.Attached Files
Comment
-
multumesc. bara e pe masina, dar capota este doar in photoshop facuta. din pacate.
am si eu o problema. am uitat sa o spun. dupa cum am zis am 49000 km si nu am avut probleme. dar a aparut una. telesoapele pe spate:| in gropi, cand se urca cineva mai greu in spate, in general cand se lasa masina sau se ridica de spate, scartaie, uruie, se aude un zgomot ciudat. Ma gandeam sa le schimb. Stiti cumva preturi pentru un set..:-?Last edited by crististreulea; 9 February 2011, 13:35.
Comment
Comment