Dj-10-stg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai ca arata bine masinutza.sa ai grija de ea ca asi ea are grija de tine.spor la bac.sa ne anunti si pe noi cum te-ai descurcat
    Keep It Real! Keep It Simple!
    sigpic

Comment

gataaa.. ieri m-am apucat de spoilerul de fata. vreau sa ii pierd dunga bandoului (sa nu se mai vada) si sa ii fac grila (scot stema). O sa dureze ceva timp. Ziceti-mi cum sa fac, poate imi dati o idee mai buna decat a mea. eu am taiat spoilerul de sub bandou si incerc sa il las putin mai jos dupa care il prind cu fibra, iar la grila tai stema dupa care iau din alta grila si prelungesc dungile acelea. Daca aveti alte idei mai bune..sunt bine venite.)

Comment

Stopurile alea fumurii te pot costa viata, eu zic sa te mai gandesti, poate investesti sa le faci mai vizibile, mai esti si incepator ca mine... (aici nu vrei sa iti detaliez ca iese altceva, urat)
        Cand mai faci cate ceva la masina gandestete la utilitate si la ceilalti participanti la trafic.
        Si eu mi-am tras un tips ca parca arata urat stock, la mine l-am pus negru mat, dar si asa ca al tau arata bine.
        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

multumesc pentru complimente :P hm..nu vad de ce m-ar putea costa viata. se vad foarte bine, atat ziua cat si noapte. Multumesc pentru sfat, deocamdata le mai tin.

Comment

2-3 poze de cand am spalat masina la tara + o poza cu bordu' ("fake") )
            Attached Files

Comment

Imi plac ceasurile tale din bord , te deranjeaza noaptea la condus?
              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

nu ma deranjeaza deloc. sunt chiar mai bune decat cele portocalii.

Comment

Ce culoare au ledurile , (nu cele rosii) cum ii spune ''neon'' - ''alb'' , sau cum?
                  Imi plac foarte mult!
                  Spor la modificari , si vopseste si bara de pe spate ,ca arata altfel!
                  ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

leduri smd albe 1210. bandoul o sa il fac dupa ce termin spoilerul de modificat. azi a primit si ea un parasolar si i-am facut revizia de 50.000 km.
                    Attached Files

Comment

• Cate leduri ai folosit , albe , rosii ?
                      Ai mai avut nevoie si de altceva?

Comment

• parasolaru ala e din autocolant...mai bine puneai folie sa vezi prin el
                        AdY_JmL_2015

Comment

• parasolarul e autocolant transparent, se vede putin prin el.
                          ledurile de la vitezometru, turometru si computer bord sunt acele SMD-uri albe, iar la turometru de la 5500-7000 unde este rosu, am folosit colant. sunt 3 leduri la vitezometru, 3 la turometru si 6 la computer bord. pentru ace am folosit leduri normale de 3mm. este putin mai greu pentru ca trebuie frecate circuitele sa poti lipi ledurile direct pe placa (pentru ace) dupa care trebuie izolata lumina sa nu se amestece cu cea alba de la smd-uri. citeste ce au zis baietii aici si sigur o sa te descurci. http://www.loganclub.ro/forum/schimb...744.html?t=744

Comment

• azi a implinit 52700 km. ieri a primit un telescop (de matiz) la capota + o spalare exterior-interior deoarece o asteapta un drum lung (si tre' sa fie frumoasa): craiova-costinesti-craiova.
                            Attached Files

Comment

• Ce lungime are acel telescop de matiz?
                              Mie imi tensioneaza capota..pt ca este cam puternic si cand trag de ea face ca foaia de hartie :| am unul de Nexia si imi pune probleme mari ...gen imi tine capota ridicata de la jumatea aripii spre parbriz...Cand ai 2minutele il poti masura si tu ? te rog mult ! mersi.!
                              My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• are 50cm deschis si 32cm inchis cu o mica eroare.)
                                Last edited by crististreulea; 9 February 2011, 13:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google