If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am achizitionat si eu de curand un logan preferance alb de 1.4.am facut aproximativ 500km cu el si ceea ce mi s-a parut ciudat e k nu se accelereaza deloc in a 5a (nu are sprint deloc la asta ma refer).stiu k e in rodaj deocamdata si k apoi o sa isi mai de-a "drumu".......dar ceea ce am vazut azi,chiar m-a pus serios pe ganduri,nici nu am putut sa fac depasirea corect:|.
in rest foarte multumit de masina
Viteza 5 este de drum lung nu de depasire iar daca vrei sa depasesti dai viteza 4 si o calci bine si o scoti la socoteala !!!
da m-am gandit la chestia cu a 4a sau a 3a dar in rodaj din cate stiu nu trebuie sa depasesc 3000 rpm deci nici asa nu pot........o sa merg cu grija pana la 1000km si apoi sper sa inceapa sa se infiga motorasu mai bn
Bun venit ktalyn. Si eu am recent luat un ph2 cu care am facut 2600km pana acum.
Cum a spus si Alex, nu e problema daca in depasiri treci peste 3000rpm (de obicei pana in 3500rpm e destul) atata timp cat nu o tii turata asa. Si in cartea tehnica scrie ca dupa 3000km isi va arata motorul adevarata performanta bla bla.
am inteles.......merci pentru sfaturi.......cred ca o sa pun si niste poze cu ea.........deocamdata nu am pus nimic, decat niste becuri albastre de pozitie.
Nu mai folosi limbaj mirc: k, sh, tz, "nijte", q in loc de cu... Deasemenea, rog a scrie corect gramatical, inclusiv cu semne de punctuatie, pt a face textul lizibil
Salut si bun venit.Eu tot 1.4 am si la inceput nu tragea,dar sincer sa fiu eu nu prea am tinut cont de rodaj,i-am cam dat in trompa de la inceput si abia pe la 10-15000 a inceput sa mearga bine,momentan am 28500 km intr-un am si fara nici o problema.numai bine.
Salutari colegu si bine ai venit printre cei cu microbul LOGAN,nu e nici o problema in legatura cu masina pt ca asa este motorul de 1,4 dar te poti orienta spre o remapare si mai castigi ceva cai in plus,STRESU stie deorece si el a facut-o si poti cere informatii de la el in legatura cu remaparea.
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
depasire cu a 5-a? ha . eu folosesc a 5-a doar cand ies in afara orasului.. la drumuri intinse .
cand depasesc, daca am peste 70km/h folosesc a 3-a... iar daca am peste 130km/h , a 4-a pana in limitare.. 160-170 :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment