If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astazi m-am luptat cu frigu pt a deconecta tijele de la butucul usilor pentru ca nijte tipi nocturni tot rascoleau prin masina facandu-mi paguba de:
-stingator(expirat),lampa auto pe neon, cheie roti,trusa medicala
Sa vad acum cum mai deschid astia masina )
Am citit tot Thread-ul, felicitari pentru cum iti ingrijesti masina dar am mai observat ca esti "urmarit" de ghinioane ba iti taie cauciucul ba iti sparge masina si fa tu de paza intr-o noapte se vezi cine nu si-a mai luat-o de mult si dai-o de julestel
Nu stiu exact ce dimensiune are telescopul.., dar nu este pt capota..el este pt hayon (capota portbagaj nexia)
Alin, multumesc mult..asemenea si tie..
Update ; azi am schimbat iar toate bujiile calde ))
Acum doua zile am inlocuit radio cd-ul...Multumiri userului florin_pintea..
Constat o imbunatatire semnificativa a sunetului..fata de radio cd-ul original..nu stiu...acesta are acel cv in plus fata de celalat desi este tot unul "de fabrica"
O sa postez cateva poze cu respectivul
Astazi am reusit sa montez noile aparatori de noroi daruite de design alias dani.
Ii multumesc mult pentru cadoul facut..Mai jos poze cu aparatorile vechi si cu cele de la dani..+..un obstacol din timpul lucrarii. Rog pe cineva care se pricepe la sudura sa ma contacteze sau cine are o coarba ca asta sa imi dea pm si o cumpar (urgent)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment