Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de ce nu pui led?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• vezi ca au baieti de la dacia shop aceste becuri andrei, vorbeste cu dani sau soran.... Cam toate masinile patesc asta, ori se ard de la sine ori li se scutura filamentul de la multiplele gropi din bucuresti.
      sigpic
      The MVP

Comment

• Mersi mult ..victor..am sa vorbesc cu ei cum ii prind pe net..
        Am fost acum 1h la vitan..insa fara succes...(50lei - butonul )
        Tudor....doresc sa raman cu luminile originale la interior..
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Cel mai nesimtit consum din 2006 incoace'
          scuzati calitatea execrabila a pozei..
          Attached Files

Comment

• ce a patit ?:O

becuri are Dani si Soran ... eu am luat pt cineva de la ei !
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• daca ai drum prin brasov iti dau 2 becuri moca

Comment

• Mersi danyam...dar maine sper sa ajung pe la baietii de la Daciashop
                Ce ma fac cu consumul ca a urcat la 15,4 ))))))))) Oare am motor in V si nu m-am uitat bine ?

Comment

• Sarbatori Fericite in continuare si un an nou plin de sanatate si bineinteles plin de tuningareala' ...La Multi Ani tuturor Loganistilor

Comment

• am si eu 2 becuri daca nu vei gasi
                    sigpic

Comment

• Astazi mi s-a impuscat claxonul...si suna ca unul de supernova
                      Din cate stiu.., claxonul la logan este cumva in scutul barii fata dar pe interior , nu?

Comment

• e undeva pe sub baterie, trebuie sa bagi mana pe acolo, e deasupra mufei de proiectoare mai exact, cel mai simplu ca sa il schimbi, dai bara jos, insa si al meu a cedat, am bagat mana pe acolo, firul se poate trage in sus, e de culoare roz din cate imi aduc aminte, si am pus alt claxon in alt loc
                        sigpic

Comment

• Mersi de sfat..oricum asta se va rezolva la primavara sau in service pt ca va trebui sa schimb uleiul din cutie si sa verific sistemul de AC si sabotii spate de inlocuit

Comment

• Update......are cineva din intamplare o plansa de bord de logan...(doneaza)..sau vinde la un pret modic? Daca nu o mai foloseste..
                            -Am o plansa de bord de mengane 2 dci...daca intereseaza pe cineva

Comment

• Si niste poze cu...albastreala...
                              in ultima poza imi poate spune cineva daca se mai poate regla? Eu am un amortiozor de haion care sustine capota..posibil sa fi deplasat aripa? pt ca au aparut pe capota diverse feluri de lovituri si indoituri, ca si cum as fi batut un cui in capota, dar dinspre motor spre exterior _| (in genul asta)
                              Attached Files

Comment

• telescopul in care parte il ai,daca il ai in parte aia e posibil sa fie de la el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google