Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nasol moment,dar mai era un coleg pe forum care a patito ca si tine,si la cati km ai schimbat ambreajul?

Comment

• Dea...asta e ....pai acum la 49.200 si ceva....
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Cand ai avut accidentul cat a durat la tine reparatia pe Rca-ul vinovatului???ma intereseaza si pe mine..
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Habar nu am, pentru ca masina inca e lovita.. in consecinta cred ca a expirat si constatarea de la asigurarea vinovatului. Saptamanile care urmeaza ma voi ocupa de problema asta.

Comment

• nasol moment.furia naturii face victime.
            iar cu ambreajul...mult prea devreme l ai schimbat.lenard de la noi are 310.000(taxi dci) si abia acum la schimbat.bafta
            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• A avut un defect ceva....mi-a zis mecanicul, daia aveam si pedala beton armat.
              Bafta si tie.!

Comment

• Astazi s-a reusit imposibilul. Traseu : Poiana Bv - Sacele - Babarunca - Cheia - restu localitatilor - Ploiesti - DN1 - Bucuresti. Cel mai bun consum ever cu masina asta. Sa ii dau dreptate calculatorului de bord? Tin sa precizez ca am resetat calculatorul de bord la Posada.
                Attached Files

Comment

• trebuia sa pui si viteza medie.

Comment

• O sa pun si o poza. Viteza medie este de ~ 54km/h

Comment

• poti sa ii dai dreptate calculatorului de bord la faza asta, eu chiar cred ca se poate scoate acest consum asta daca mergi lejer fara sa fortezi masina, daca o turezi mai mult si schimbi treptele mai sportiv nu mai e asa insa daca viteza creste treptat cam asta este consumul in afara
                      sigpic

Comment

• poti sa ii dai dreptate, dar nu tot timpul, uite la mine imi arata consum mediu de 10 % ..
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da, Tudor, pai asa aveam si eu conmsum prin oras 12,5% - 13,2% ce e drept imi patina grav si ambreajul, acum de la 1sapt si ceva decand am facut ambreajul consumu incepuse treptat sa scada cu 0,5 - 0,7L/100km. Inainte sa plec la munte avea consum de 11%. La Posada am oprit putin pt a reseta calculatorul dupa care am mai oprit doar in poiana bv. De acolo spre casa a rezultat consumul de 3,8L/100km, 3liniute la motorina care indicau inca 427km de parcurs si o viteza medie de 49,6km/h. Sunt mai mult decat multumit!!
                          Curand ii voi face revizia de 50.000km, sper sa reusesc sa ii montez si un intercooler mai maricel, si sa nu uitam, distributia + kitul de accesorii + incarcare freon pt AC. (nu prea mai face rece)

Comment

• eu am probleme cu kilometrajul ( cu senzorul ) poate de asta. . cu 3.8 consum e vis !
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Trec anii peste cotetul meu.
                              Mai invioram o idee topicul.
                              Attached Files

Comment

• ON! Caut usa dreapta fata in stare cat mai buna,(eventual cu logo AMBITION ) culoare albastru egee, Fara urme de fortaj al butucului, rugina, etc. Cam urgent sa zicem!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google