Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

spune sa iti dea o lista cu serviceurile cu care lucreaza si poate cineva si-a reparat masina la ei
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Problema sta in felul urmator:
      Tipu care m-a lovit nu prea raspunde la telefon, stabilisem luni sa ne vedem azi (joi 18.10.2012) sa facem constatarea amiabila..pt ca atunci cand m-a lovit nu aveam dosaru cu asigurarea unde tin in caz de "necaz" 2 constatari dastea si nici el. Buun... In momentul de fata nu am nici un act de constatare intre mine si el....eu avand doar copiile de buletin/permis/talon duba/ asigurarea sa, urmand ca miercuri sa merg la un asa zis centru de constatare a daunelor de la Euroins ( service auto BILAL - strada Victor Brauner nr. 26, sector 3) -Doresc si eu niste informatii despre acest service-
      Uitandu-ma pe site-ul Euroins..la sectiunea daune...vad service-urile urmatoare pt ziua de miercuri S&M autor service( str Valea Lunga nr 47), BILAL ( str. Victor Brauner nr 26, sect 3), MC auto service ( str Caporal Marin Georgescu nr15, sector 4)
      Last edited by andrei_mircea; 18 October 2012, 16:17.
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• nenea andrei, ai sfintit masina cum am zis ? :|
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ba da mare ghinionist esti, de bine ce o vopsisei complet. aiurea moment
          sigpic
          The MVP

Comment

• B-64-MVP -Asta e bucurestiu, fratilor. NU poti avea o masina perfecta
            Tudor -Nu am facut acest lucru.
            Sa vedem reparatia, cum o iesi si unde o sa o fac.........In mod normal cam in cat timp ar trebui sa imi recapat banii pe reparatie de la asigurarea vinovatului, are idee cineva care cunoaste sobolaniile astea de la asigurari!?

Comment

• La suma de spui si anume 500 lei, timpul de asteptare va fi mic.
              Depinde de foarte multe variabile, de la ce cash flow au la momentul respectiv pana la ce cheltuieli trebuie sa acopere. Fiecare asigurator are un buget lunar pe care il aloca reparatiilor, iar daca vine cineva si spune ca o face in regim propriu, super...primeste banii cand se poate
              Nu trebuie sa-ti faci griji, ii vei avea in buzunar, doar ca vor fi mici intarzieri, insa sa te bucuri ca e suma mica si nu foarte mare.

Comment

• Nu stiu ce sa fac...unde sa repar masina... la reprezentanta sau la "nea gigi". Sa va zic si motivul: mi-e frica sa nu imi greseasca aia nuanta culorii, sa nu imi gazeze jumate de aripa/bara/ sau sa vopseasca cu stopu si cu bara pe masina.
                De chestile astea ma feresc..

Comment

• De astazi, sunt echipat corespunzator!. Cauciucuri noi noute de iarna, cu eticheta aceea care a impus-o UE!
                  Spre surprinderea mea pe asfalt ud, cu franare brusca de la 50km/h masina nu derapeaza deloc.
                  Mai urmeaza mici upgrade-uri.
                  Attached Files

Comment

• motrio am si eu...Se comporta bine pe zapada
                    MY CLA

Comment

• Si astazi i-am facut revizia. 51.255km Merita saraca macar asta)
                      Ulei Elf 10w40, filtre de origine. (aviz amatorilor, in service dacia manopera pt revizie e 140lei).
                      Attached Files

Comment

• De astazi, multumita colegului forumist ( B 64 MVP )sa-i dea dumnezeu sanatate, bani pt tuningareala etc...., mi-am reparat dezaburirea de pe luneta. ( 2 rezistente intrerupte ). Mi-a recomandat un tip care lucreaza la Ager Service, ne-am intalnit, m-a "aranjat". Pentru cei cu probleme asemanatoare nu ezitati sa ma intrebati de tipul de la Ager Service.
                        Baiat de nota 20+ ce sa mai'......M V P
                        Aa...si mi-am achizitionat diuze de lodgy. Multumiri si lui "spritzuitoare man" Evali Daniel.

Comment

• Si astazi, s-a intors voioasa acasa albastreala de la reparatie. Am gasit si un mic cadou in portbagaj cand am ajuns acasa...( stopu stanga care era pe masina - crapat - ) ( Se Vinde )pentru cine este interesat, pretul il las la aprecierea sa. ! Sa auzim de bine!
                          Attached Files

Comment

• Bravo mister, ma bucur ca ai rezolvat treaba cu dezaburirea!!!! si eu am de reparat 3 rezistente, dar am folia, cand o voi schimba le voi repara!!!!
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• De ce bagi 10W40?
                              Cumpar volan de Duster

Comment

• Asa i-am bagat de cand am luat-o :-??...M-am tot gandit sa o trec pe un 5w.dar am zis pas...La urmatoarea revizie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google