Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In general cel mai bine e s-a ii schimbi pe amandoi nu duar unul,chiar si Sh cu uzura aproximativa.Daca nu dispui de fonduri,mergi la un strungar cu 2 prezoane de VAG care sunt pe 14 si iti da filet.
    sigpic

Comment

• Nu stiu ce sa zic..., tamburul meu practic numai are "carne" in care sa poti da filet, am fost inclusiv la dacia), nimeni numai poate face nimic decat daca iau altul.
      Si oricum, sunt urmarit de ghinoane, azi cand veneam acasa am bulit masina), pasaj roata spate usi stanga + aripa fata si oglinda. Usile n-au decat o simpla zgarietura ca si cum mi-a dat cineva o cheie, pasajul e zdrelit, dar aripa fata e "bine" iar usa o deschid greu. Traiasca casco! Prea multa tinichigerie a vazut cazanu asta. Tot raul spre bine pt ca mi se va reface tot pasajul stanga, care avea vopseaua ciobita. Prevad un deviz MARE pt reparatii.!
      My fault
      Last edited by andrei_mircea; 24 October 2013, 00:48.
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• pai ce ai mai facut ghinionistule?
        sigpic

Comment

• Bai, ai si tu un noroc...

Daca ai gasit tamburi TRW la pret bun, ia-i. Se poate transforma cu grija in filet de 14 ce e stricat la filetul de 12. Recomand asta doar temporar, pana pui tamburi noi
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Cam astea are..
            Dsign, ce stii, se recomanda sa inlocuiesti ambii tamburi odata sau doar cel in cauza.? TRW- ar fii astia, dar nu vad nici un senzor pt abs pe interiorul lor.... Eu maine am de umblat pe la casco si la service, si voi face sport extrem...in 2 prezoane! N-am ce face...

Cumpara acum Tambur frana TRW DB4214. Produs compatibil cu DACIA Logan, RENAULT 19, RENAULT Clio, RENAULT Logan, RENAULT Megane, RENAULT Symbol, RENAULT Twingo.

SAU
            Attached Files

Comment

• Sa nu fie cu suparare, dar nu tine doar de ghinion cat tine si de sofer...
              sigpic

Comment

• E greu...sa-nteleg ca a fost vina ta daca o faci pe casco.Legat de ala cu prezoanele nu era mai bine sa dai cu 5lei in plus in alta parte si te scuteai de o cheltuiala de cateva sute de lei?
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ce mai conteaza? Aveam pana si nu stiam. Ce scoruri se practica la tamburii originali 1065lei de origine... e mai mult decat la cele din grupu Vag.
                  Poti sa fii cel mai smecher sofer de pe lumea asta intr-o fractiune de secunda daca nu esti atent ai sfeclit-o! Toti o putem pati....nu cred ca tine in mod esential de sofer.

Comment

• cate ghinioane poti sa ai ( adu un preot ceva la masina sa mai scapi de belele
                    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Numai aduc pe nimenea....Daca nu era luata in rate si daca nu bagau astia taxa era vanduta de acum 4-5 ani

Comment

• 5ron vs 1065ron,pentru mine unul ar conta.Dar poate tu stai mai bine financiar din moment ce ti-ai luat masina in rate...ce-s 1000ron...
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Stimate.., pretul ala era informativ, ce mi-au declarat la telefon smecherii de la dacia. Cine crezi ca va plati atat? Eram curios sa vad pana unde se poate ajunge cu pretul.
                          O sa fac masina, si in fata casei va ramane. NU mai merg cu ea

Comment

• Pai si daca tot nu mai mergi cu ea de ce te mai chinui si mai bagi bani ?

Glumesc ! Oricum naspa lovitura ca e alergatura multa.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• La mia' aia de ron , mai stai putin si strangi 300-400 , deja poti sa pui discuri pe spate.
                              Si eu ma gandesc la chestia asta , cand va veni vremea tamburilor....

Comment

• Si ce parere aveti, ca discurile sunt ieftine? Ce-mi place...

Se inlocuiesc ambii tamburi, in mod normal se pun si saboti noi.

Incearca la un strungar bun sa faci cu filet M14, eventual faci toate gaurile de M14 pt ambii tamburi.
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google