Ce urat !!!! Dar cum s-antamplat ?
Logan II 0.9TCe PAF
Collapse
X
-
pai..in intersectie la romana a intrat un taximetrist pe rosu...si m-a luat...
nici nu cred ca imi face asigurarea atatea cate am de facut la ea...pe langa accident)) bine macar ca schimb bara fata...oricum trebuia schimbata
PS: imi poate zice cineva daca stopurile clasice se pot desface? fara sa le sparg...sau sa le tin la caldura? ceva.. multumesc!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Urat rau, un sfat de la mine reparar-o mai bine pe casco al tau (in cazul in care ai) si dupa se descurca asigurarile intre ele. Eu asa am facut si-n 2 saptamani a fost gata masina cu pagube ceva mai mari decat la a ta.
In privinta stopurilor nu stiu sa-ti spun.
Haide acum, capu' sus si spor la lucru.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mersi de incurajari...am casco..insa am foarte multe maruntisuri de facut pe langa cele provocate de accident
cum ar fi usile fata revopsite.. inlocuit butucii , bara spate inlocuita..usa stanga spate lovita..pasaj roata stanga spate..2jenti de aliaj..
Pe la motor cu bani bujiile calde cam 2mil bucata ....My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
nu ai apucat sa faci niste poze facute cu masina avariata?
ingrijita masina.parerea mea ca ar trebui intai jante si pe urma sa te gandesti la altceva
Comment
-
Pai..nu fac poze la accidente...nu vreau sa imi mai aduc aminte....
Jantele vor veni ultimile..as vrea KESKIN peste ceva timp din pacate...am in plan acum arcurile sport..si + trebuie sa schimb cauciucurile...poate gasesc 185/50/r15..toate 4 au aproape 40.000kmMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
pai...sa zicem ca , a refulat vasu de expansiune.. sare din treapta 1 ..nu intra in marsarier...sare din a 3-a...dastea minore
Am rezolvat problemele...s-a inlocuit cutia de viteze in ultimii zece metri a garantiei extinse..care expira peste 4 zile inlocuirea cutiei costa cam 1.100euro fara manopera..daca nu aveam garantie sper sa numai am probleme cu ea...My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
Comment